Şans Eseri Ölümden Kurtuldu

Adapazarı-Gebze-Harem hattında yolcu taşımacılığı yapan Denizim Kooperatifi'ne ait bir yolcu otobüsü, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde kurşunlandı. Olayın diğer otobüs firmaları ile yaşanan husumetten kaynaklandığı tahmin ediliyor.

Alınan bilgiye göre, Serdar Var idaresindeki 54 ZE 103 plakalı yolcu otobüsü, E-5 yolu Yenimahalle Köprüsü mevkiinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşunlandı. Otobüsün ön kapısından içeri giren kurşun, şoför mahallindeki ön camdan çıktı. Otobüste yolcu bulunmadığı sırada gerçekleştirilen saldırıdan sürücü yara almadan kurtuldu.

Saldırıya uğrayan otobüsün sürücüsü Var, yaptığı açıklamada Gebze'deki bazı otobüs firmalarının yolcu taşımalarını istemediğini söyledi. Gebze'de araçlarının taş ve sopalarla saldırıya uğradığını kaydeden Var, can güvenliklerinden endişe duyduklarını ifade etti. Var, şunları söyledi: "İki yıldır bu saldırılar sürüyor. Polise bilgi verdik, savcılığa şikâyette bulunduk. Bu saldırılar bir türlü önlenemedi. En son olarak geçen akşam yolcuları boşaltıp Adapazarı'na dönüyordum. Gebze'de silahlı saldırıya uğradım. Aracıma iki el ateş edildi. Kurşunlardan biri yüzüme 10 santim yakından geçerek ön cama isabet etti. Şans eseri ölümden döndüm. Faillerin yakalanmasını istiyorum."

 

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]