'Şampiyonluk şehrin desteği ile olur'

Play-off\'a iki maç kala Basketbol takımının 1. Lig hedefine daha da kilitlendiğini belirten Akgün Altuğ, “Bu süreçte hemşerilerimizin desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak" dedi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı yönetimi, spor basını temsilcileriyle bir araya geldi. Serdivan Sen Otel’de gerçekleştirilen buluşmada Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Takım Menajeri Cavit Akova, Büyükşehir Koçu Mustafa Derin ile sporcular Yiğitcan Turna, Hadi Özdemir, Lacedarius Dunn ile Onur Aksoy da hazır bulundu. 

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Basketbol Şubesi Başkanı Altuğ, kalan iki maçın ardından başlayacak playoff serisine verdikleri önemin altını çizdi. Altuğ, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun destekleriyle şehrimizde bir basketbol kültürünün oluşması için adım attık. Bölgesel Ligde başladığımız maratonda şimdi birinci lig için mücadele ediyoruz. Şehrimiz bize sahip çıktı. Bu süreçte hemşerilerimizin desteğini her zaman yanımızda hissettik. İyi bir takım kurduk. Oyuncularımız şehrimizin bize verdiği destekten son derece memnun. 2. Lig sürecini de gayet güzel yürütüyoruz. Takımımız şuanda ligde 2. sırada. Playofflara iki maçımız kaldı. İnşallah bu maçlarımızı da kazanıp bu viraja avantajlı gireceğiz” diye konuştu.

Şampiyonluğa inandıklarını ve bu süreçte de Sakaryalılardan destek beklediklerini belirten Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, “Biz takımımıza güveniyoruz. Bu süreçte hemşerilerimizin desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak. Şehrimize teşekkür ediyoruz. İnşallah şehrimizin takımı önümüzdeki sezon birinci ligde mücadele edecek” dedi. 

Atatürk Spor Salonu’ndaki zemin yenileme çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağını da belirten Altuğ, bu süreçte Adanaspor karşılaşmasının 2 Mayıs Cumartesi günü Serdivan Kapalı Spor Salonu’nda oynanacağını ifade etti.

Basın mensuplarına takımın son durumu ile ilgili değerlendirmede bulunan Koç Mustafa Derin ise, “Önemli oyuncularımızın sakatlıkları sezon içerisinde takımızda inişler çıkışlar yaşanmasına neden oldu. Ama takımımızın son haftalardaki performansı göz dolduruyor. Yeni transferlerimiz de uyum sağladı. İstanbul DSİ maçında oyuncalarımızın son saniyeye kadar gösterdiği mücadele 1. Lig inancımızı gösteriyor. Play-offlarda güçlü, dinamik ve mücadeleci bir Büyükşehir olacak. İnşallah playoffların sonunda Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yükselen takımlardan biri de biz olacağız” diye konuştu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]