"Şampiyonluk İstiyoruz"

Önce, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi Sakarya Grubu’nda kazanılan şampiyonluk, ardından Balıkesir Grubu’nda Karşıyaka ve Beşiktaş’ı devirerek elde edilen çeyrek final… Dev adımlarla Türkiye Şampiyonası’nda son sekiz takım arasına kalan ve Sakarya’nın gurur kaynağı olan Süper Genç takımımız, Rüstemler Tesisleri’ndeki kampını Pazar günü tamamlayacak ve Galatasaray ile oynanacak olan çeyrek final maçı için Manisa’ya gidecek. Maç öncesi tek yürek olan Sakarya’nın altın gençleri, şampiyonluk için sahaya çıkacaklar..

Rüstemler Tesisleri’nde 4 gündür kampta olan ve çeyrek finaldeki rakibi Galatasaray’a bilenen Süper Gençler, kamp ortamından oldukça memnun. Altyapı Genel Koordinatörü Adem Tandoğan, antrenörler Ercan Zorlu, İsmail Öz ve Muammer Gücük nezaretinde harika bir kamp geçirdiklerini ifade eden Yeşil-Siyahlı futbolcular, zorlu Galatasaray maçı için güç depoluyor.

Kamp ortamında, profesyonel takım havasına alışan genç futbolcular, başarılarının sırrını arkadaşlık ve çok çalışmak olarak açıkladı. “Aramızda harika bir dostluk var” şeklinde konuşan futbolcular, “Bu arkadaşlık ortamı bizi bu günlere getirdi. Galatasaray maçında her zamanki gibi tek yürek olup bize yakışanı yapacağız. Hedefimiz bu şehre Türkiye Şampiyonluğunu getirmek” dedi. Salı günü Turgutlu sahasında Saat.14.00 te oynanacak olan Galatasaray maçı için ekibimiz Pazar günü Manisa'ya giderek kampa girecek.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]