Şampiyonlara Ödül Verildi

Sakarya Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen liseler arası bilgi yarışmasında 78 okul arasından birinci olan Akyazı Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Lisesi öğrencileri, düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Okulda düzenlenen törene, Akyazı Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Garnizon Komutanı Rıfat Tamer Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, Okul Aile Birliği Başkanı Cemalettin Aydın, Okul Müdürü Mehmet Akcan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşma yapan Kaymakam Mehmet Yapıcı, "Sakarya genelinde 78 okul arasından Akyazı Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Lisesi öğrencilerinin birinci olması büyük bir başarıdır. Alınan başarı artarak devam etmeli. Bu konuda kaymakamlık olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, velileri kutluyorum" dedi.
Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı da, "Derece yapan bu öğrencilerimiz üniversiteyi kazandıkları takdirde, kayıt parasını ve ilk taksitini belediye olarak biz üstleniyoruz. Başarılı olan öğrencilerimizi ve bu başarıda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler Caner Yavuz, Mehmet Cengiz, Çağla Toylar ve Ayşe Dilek Gürel'e ilçe protokolü tarafından altın hediye edildi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]