Şampiyona Krallar Gibi Karşılama!

Ankara’da gerçekleştirilen turnuvalar sonrasında Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonu olan milli güreşçi Kamil Özdağ, memleketi Sakarya’da krallar gibi karşılandı.

Aski Spor Salonu'nda düzenlenen Veteranlar Güreş Turnuvasında 58 kiloda yarışan ve iki İranlı rakibini tuşla, Fransız rakibini de sayı tuşuyla yenerek finallere kalan, finallerde de Rus rakibini yine sayı tuşuyla yenmeyi başararak dünya şampiyonu olan Kamil Özdağ için  Akyazı ilçesinde görkemli bir karşılama töreni düzenlendi.

Yaklaşık 30 araç ile konvoy oluşturan ve Ormanköy ışıklarında toplanan kalabalık Kamil Özdağ’a sevgi gösterilerinde bulundu. Kamil Özdağ’a çiçekler takdim ederek alkışlar eşliğinde ‘hoş geldin’ diyen Akyazılılar, yeniden Dünya Şampiyonu olan Özdağ’ı tebrik ettiler.

AKYAZI BELEDİYESİ'NDEN KATILAN OLMADI

Öte yandan Dünya Şampiyonu olan milli güreşçi Kamil Özdağ’ın karşılama törenine Akyazı Belediyesi'nden katılan olmadığı belirtildi.

Karşılamada Akyazı Belediyesi'nden temsilcinin olmayışı Kamil Özdağ başta olmak üzere tüm Özdağ Ailesi fertlerini derinden üzdü. Halen Akyazı Belediyesi güreş antrenörlüğü görevini yürüten Kamil Özdağ, “Beni karşılamaya gelen herkese teşekkür ediyorum. Ancak karşılamada Akyazı Belediyesi'nden de birilerinin gelmesini beklerdim. Bu durum beni derinden üzdü” şeklinde konuştu.

Özdağ ailesi fertleri de baba Kamil Özdağ’a Akyazı Belediyesi’nin gösterdiği bu ilgisizliğin kendilerini mutsuz ettiğini vurguladılar. 

Haber-Hülya Sürücü

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]