Şampiyon Lise'nin Öğrencilerine Ödül

Atletizm sporunda büyük başarılara imza atan Adapazarı 80. Yıl Cumhuriyet Lisesi Atletizm takımı öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı tarafından ödüllendirildi.

Atletizmde Türkiye birincileri
Tuğba Malakçı, Çağla Gebeşoğlu, Kübra Sesli, Özge Kurteş, Furkan Kahyaoğlu, Türkiye ikincisi Cansu Eken, Türkiye üçüncüsü Kübra Danış, Türkiye altıncısı Aynur Güler ve Türkiye sekizincisi Elif Temel, Okul Müdürü Vedat Tezbiten, antrenörleri Atakan Gündoğdu ve Zeki Balta ile sporcu öğrencilerin yetişmesinde büyük emeği olan Büyükgazi İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Cengiz Kamacı'yı kabul eden Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, başarılı öğrencileri ve öğretmenleri kutlayarak çeşitli hediyelen verdi.

80. Yıl Cumhuriyet Lisesi öğrencilerinin başarısından büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, toplumda görülen bazı kötü alışkanlıkların gençlerin spor yapmasıyla engelleneceğini belirterek eğitim hayatıyla sporun bir arada devam ettirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Okul takımının yanı sıra Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün de sporcusu olan öğrenciler 10-11 Mayıs tarihlerinde İzmir'de yapılacak Türkiye Liselerarası Atletizm Müsabakaları'nda Sakarya'yı temsil edecek. İzmir'de Türkiye birincisi olmayı hedefleyen 80. Yıl Cumhuriyet Lisesi Atletizm Takımı, önümüzdeki yıl dünya şampiyonasında da Türkiye'yi temsil etmek istiyor.
16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]