Şampiyon karateciler krallar gibi karşılandı

İspanya’da Dünya’yı titreten Hendekli karateciler yurda dönüşlerinde krallar gibi karşılandı. Hendek’ten giden aileler, millileri bağırlarına bastılar.

İspanya’dan gururla dönen çocuklarını kucaklayan anne ve babaların mutlulukları görülmeye değerdi.

Geçtiğimiz hafta sonu İspanya’nın Guadalajara Kentinde yapılan Dünya Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasında milli forma ile fırtına estiren Sakaryalı Karateciler, önceki gece yurda döndüler. Hendek Belediyesi Karate Takımından Doğan Ateş ile Beyza Ünlüsoy’un Dünya ikinciliğine, Pamukova Belediyesi Karate Takımından da Furkan Kaya ve Anıl Korkmaz’ın Dünya üçüncülüğüne imza attığı milli takım, İstanbul Atatürk Hava Limanında aileleri tarafından krallar gibi karşılandı.

Dünya Şampiyonası’nda 2 derece

Atatürk havalimanında sporcular ve veliler tarafından, Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Milli Takım İdari Menajeri Hikmet Şaha, Hendek Belediye ve Milli Takım Antrenörü Nurkan Kayacık, Pamukova Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Seçkin Küçükseller, Dünya Karate Hakemi Uğur Kobaş ile Karateciler, görkemli bir şekilde karşılandılar. Hendek Belediyesi Karate Antrenörü Nurkan Kayacık, Hendek’ten 5 sporcu ile katıldıkları Dünya Şampiyonası’nda 2 derece aldıklarını belirterek, kendilerine destek veren tüm kurum ve kişilere teşekkür etti. Kayacık, İspanya’da aldıkları başarıyı kendilerine her zaman destek olan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye armağan ettiklerini söyledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]