Şampiyon, İspanya yolcusu!

Başkent Ankara ve Sakarya’da yapılan Masterler ustalar Türkiye Judo Şampiyonasında 100 Kg ve açık sıklette şampiyon sporcumuz Bayram Akdemir, bu kez Dünya arenasına çıkıyor. 

Türkiye’nin geçilmez armadası, Judo il temsilcisi ve başarılı antrenör Bayram Akdemir, ustalar Masterlar olarak bilinen olgunlar kategorisinde yaklaşık 10 yıldır ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederek, kırılması zor bir rekora da imza atıyor. Kendisi gibi 3 çocuğu da şampiyon ve milli sporcu olarak dikkat çekiyor. Ailece judo sporuna aşık Akdemir ailesinin babaları Bayram Akdemir, bu kez antrenör olarak değil sporcu olarak minderde dere arayacak.

Ankara ve Sakarya’da yapılan Masterlar ,Ustalar, Olgunlar Judo Şampiyonalarında açık siklet ve 100 kg da kimseye geçit vermeyen ve altın madalyaları boynuna takan Bayram Akdemir, bu kez Dünya podyumuna çıkacak. Sakarya’dan tek isim olarak Milli Takım kafilesindeki yerini alacak olan Bayram Akdemir, Dünya Şampiyonası’nda ilimizi ve ülkemizi temsil ederek madalya arayışında olacak. 

Bu sezon içerisinde Avrupa Şampiyonasında 4. olmayı başaran Akdemir’in hedefi madalya ile ülkemize geri dönmek. Bugün İstanbul Burhan Felek Spor Salonunda olimpiyat kamp tesislerinde Türk Milli Judo Takımıyla kampa girecek olan Bayram Akdemir, 22 Eylül tarihinde Dünya Şampiyonasının yapılacağı İspanya’nın Malaga Şehrine uçacak. 25-29 Eylül tarihileri arasında Türk Milli Judo ekibiyle birlikte madalya avında olacak. 

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]