SAMİB bayramda da yine yoğundu

İlimizde 6 yıldır hizmet veren Sakarya Makine İmalatçıları Birliği Derneği; (SAMİB) Bayramlaşma törenini ilk günü dernek hizmet binasında gerçekleştirdi.

Kısa adı SAMİB olarak ilimizde 6 yıldır hizmetini sürdüren Sakarya Makine İmalatçıları Birliği Derneği; “10'uncu Geleneksel Bayramlaşma Töreni”ni Ramazan Bayramı’nın ilk günü Erenler İlçesi'nde bulunan derneğin hizmet binasında gerçekleşti.

Birlik ve beraberlik
Dernek binasında Kurucu ve mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar başkanlığında biraraya gelen Sakarya Makine İmalatçıları Birliği Derneği Yöneticileri ve üyeleri, birbirleriyle bayramlaşarak, sektörleriyle ilgili projeler hakkında da karşılıklı sohbet ederek, fikir alışverişinde bulundu.

Hükümet ve koalisyon
Bayramlaşma törenine AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu da katılırken, SAMİB Yönetim Kurulu Üyesi olan SATSO Başkan yardımcıları Güney Güneş ve Orhan Yılgenci, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Yener’de hazır bulundu. SAMİB üyeleriyle tek tek bayramlaşan Vekil Recep Uncuoğlu, hükümetin kurulması ve koalisyon hakkında düşüncelerini paylaştı. 

SAMİB ve istihdam
Sakarya halkının ve meslektaşlarının Ramazan Bayramı’nı kutlayan Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar, SAMİB olarak, üyeleriyle birlikte Sakarya’ya ve ülkeye büyük KDV ve istihdam sağladığını ifade ederek, SAMİB’in sadece Sakarya’nın değil, Türkiye’nin büyük bir derneği olduğunun mesajını verdi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]