SAMEK kursları büyük ilgi görüyor

1 Ekim’de Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve kalabalık bir protokol topluluğu tarafından açılışı yapılan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları Arifiye Şubesi, Arifiyelilere hizmet vermeye devam ediyor.

SAMEK Arifiye Merkez sorumlusu Zeynep Bölükbaşı yönetiminde 1 Ekim’den buyana hizmet veren kurs, on usta öğretici ile ahşap, çeyiz, resim, takı tasarımı, el nakışı, giyim, keman, gitar, Arapça ve İngilizce gibi branşlarda toplam üç yüz kursiyere hizmet veriyor.

SAMEK Arifiye Merkezi sorumlusu Zeynep Bölükbaşı yaptığı açıklamada; "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu\'nun açılışını yaptığı merkezimiz 10 usta öğretici ile on dört branşta toplam üç yüz kursiyere hafta içi sabah 09.00- 20.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Şu an için vatandaşlarımızın kurslara olan ilgisinden çok memnunuz. 

Biz de elimizden geldiğince onları yetiştirmeye çalışıyoruz. Kursiyerlerimiz kurslarımızı başarı ile bitirdikten sonra, öğrenim gördükleri branşta hem boş vakitlerini değerlendirecek, hem de aile bütçelerine katkıda bulunabilecek" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]