SAMEK Başkan Duran’ın Eseridir

Sakarya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursu (SAMEK) Eğitim Şube Müdürü İbrahim Aktürk ve SAMEK öğretmenleri Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran’ı makamında ziyaret etti.

SAMEK’e yaptığı katkılardan dolayı Başkan Duran’a teşekkür eden Eğitim Şube Müdürü İbrahim Aktürk, “Başkanımız Aziz Duran sanat ve kültürün adresi olan SAMEK’i şehrimize kazandırdı. SAMEK başkanımızın eseridir. Destekleriniz için size minnettarız. Belediyeciliğin sadece bir mühendislikten ibaret olmadığını herkese göstererek, SAMEK gibi önemli bir kuruluşu şehrimize kazandırdınız. Sanat ve kültür merkezi haline gelen bu emanetinizi hep birlikte en tepelere taşıyacağız” dedi.

SAMEK’in ve meslek edindirme kurslarının sanat ve toplum açısından çok önemli olduğunu belirten Başkan Duran ise, “Toplumu geliştiren bu tür kurslara gereken önemi vermeliyiz. 15 yıl önce başladığım görevimde eğitim her zaman önceliğim oldu. SAMEK’te çok güzel işler yapıldığına inanıyorum. Bunda siz değerli hocalarımızın katkıları çok büyük. SAMEK’i başarılı çalışmalarınızla çok önemli noktalara taşıdınız. Hepimizi gönülden tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Başkan Duran SAMEK öğretmenlerine tek tek karanfil verirken, SAMEK öğretmenleri de Başkan Duran’a günün anısına El İşleri Öğretmeni Seher Terzioğlu’nun yaptığı tabloyu hediye etti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]