Salondaki klimaların çalışmaması Vali Coş'u kızdırdı

Sakarya’da İl Koordinasyon toplantısında salondaki klimaların çalışmamasına sert çıkan Vali Coş, klima örneğinden yola çıkarak Sakarya’daki projelerin yeterince denetlenmediği belirterek “Duyarsız davranan arkadaşlarımız olursa, onlar hakkında yasal işlemlerin bizzat takipçisi olacağım” dedi.

Sakarya İl Koordinasyon kurulu toplantısı Vali Hüseyin Avni Coş başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Coş’un başkanlık ettiği ilk toplantıda, koordinasyon kurulunun üyeleri, kurumların bütçeleri ve yatırımları hakkında toplantıya katılanları bilgilendirdi. Toplantıya damgasını vuran asıl konu ise Vali Coş’un salondaki klimaların çalışmaması ve ışık sisteminin yetersiz oluşuyla ilgili yaptığı konuşma oldu. Vali Coş, klima üzerinden Sakarya’daki projelerin yeterince takip edilmediğini söyledi.

"Yasal işlem başlatılacak"

Bir şehirdeki yatırım ve projelerin önemli olduğunu, asıl önemli olan ise o projelerin takip edilmesi olduğunu kaydeden Vali Coş “Bir hizmetin yapılması için çalışmaya başlıyoruz ama takip etmede maalesef zorlanıyoruz. Bu salonda bakıyorsunuz aydınlatma, iklimlendirilmesi için soğutma sistemlerinin projelendirildiğini görüyorsunuz. Fakat projelendirmenin yetersiz ve takipsiz olduğunu sizler de yaşayıp görüyorsunuz. Bizim bu konuda daha dikkatli olmamız lazım. Çeşitli şekillerde yapılmış parasının da ödenmiş olmasına rağmen, projeden yeterince yararlanamıyoruz. Burada bir sıkıntı çekiyoruz ve yeterince sistemden faydalanamadığımız için sağlıklı çalışma yapamıyoruz. Bu her yerde böyledir. Daha sağlıklı çalışmamız için kamu kaynaklarını etkin kullanıp takibinin yapılması gerekir” dedi.

Duyarsız davranan kişler olursa haklarında yasal işlem başlatacağının da altını çizen Vali Çoş, “ Bu işler olmazsa olmazımızdır. Her arkadaşımın bahsettiğim konulara dikkat etmesi lazım. Kimsenin eksikliğe mahal vermemesini rica ediyorum. Bu yüzden her projede sağlamlığı kaliteyi ve niteliği düşünerek çalışma yapmamız gerekir. Hepimizin mesuliyetleri var, dikkat edelim gayret sarfedelim. Bu hususta duyarsız davranan arkadaşlarımız olursa, onlar hakkında yasal işlemlerin bizzat takipçisi olacağımı da söylemek isterim” diye konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]