Şal sokağı esnafı isyan etti

Şal sokak minibüs durağının oradaki binadan şikayetçi olan esnaf, Adapazarı Belediyesi\'ni eleştirdi.

Binanın balkonundan büyük beton parçalarının düştüğünü belirten çevre esnafı, bir onarım yapılmadığı taktirde çevreden geçen insan ve araçların zarar görebileceklerini söyledi. Adapazarı Belediyesi\'nin duruma bir an önce el koymasını isteyen esnaf, \'önlem alınması için illa birinin ölmesi mi gerekiyor?\' dedi.
SakaryaRehberim.com olarak Şal Sokağındaki problemli bir binayı haber yapmıştık. İşte bu bina tehlike saçmaya devam ediyor. Binanın önünde minibüs durağı var her gün binlerce vatandaş binanın altından geçmek zorunda. Binanın ise her yeri resmen dökülüyor. Çevre esnafı ve vatandaş soruyor; 'Her an düşebilecek beton parçalarının yol açacağı can ve mal kaybından kim sorumlu olacak?'

Bu bina Adapazarı Belediye binasının tam arkasında, aralarında sadece 10 metre var ve hala durumun ciddiyetini fark eden bir yetkili yok. Çevre esnafı ve vatandaşlar tepkili, yetkililerin hala bir çözüm üretemediğinden dert yanıyorlar. Kimsenin başına kötü bir şey gelmeden, bir an önce binanın onarım görmesini bekliyorlar.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]