Sakatım Bahanesiyle 2600 YTL'lik Kontör Çaldı

Adapazarı ilçesinde, bir iş yerine giren hırsız 2600 YTL tutarında kontör alarak kaçarken, hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Olay, Adapazarı ilçesinde faaliyet gösteren bir market dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, işletmeciliğini Sinan Güler'in yaptığı markete gelen bir müşteri gazete ve bir adet süt aldıktan sonra parasının geri kalanı ile cips almak istediğini söyledi. Marketin kasasında görevli Lütfü Ayaz (58)'a 10 YTL veren ve 3 YTL'lik alışveriş yapan müşteri paranın geri kalan 7 YTL'lik kısmı ile cips almak isteğini söyledi. Sağ kolunun sakat olduğunu söyleyen müşteri kendisine cipsleri vermesi için Ayazı marketin dışına çıkardı. Ayaz, marketin dışında cipsleri verip kasaya geldiğinde şok oldu. Kasanın üst tarafında bulunan bölmede kontörlerin olmadığını ve yerde bir adet düşürülen kontörü gören yaşlı adam olayı patronu Sinan Güler'e haber verdi.
İş yerine gelerek güvenlik kameralarını inceleyen Güler, kasanın üst tarafında bulunan kontörlerin kasada görevli yaşlı adam cipsleri vermek üzere marketin dışına çıktıktan sonra hırsız tarafından alındığını tespit etti. Güler, görüntüleri incelerken markete gelen müşterinin kasadaki yaşlı adama sağ kolunun sakat olduğunu söylediğini, görüntüler incelendiğinde ise sağ koluyla buzdolabından süt alırken görüntülendiğini belirtti.

Güler, çeşitli operatörlere ait 2600 YTL tutarında kontörün çalındığını ve hırsızdan davacı olduğunu söyledi.

Polis, güvenlik kameraları görüntülerinde görünen hırsızı yakalamak için araştırma başlattı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]