"Sakarya'yı Her Yerde Duyuracağız"

Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Sakarya Güneş Spor Bayan Futbol Takımı, Adana deplasmanı öncesi, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini her zaman yanlarında gördüklerini söyleyen Futbol İl Temsilcisi Sinan Panta, Başkan Duran'a teşekkür plaketi verdi.

Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Sakarya Güneş Spor Bayan Futbol Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı ziyaret etti. Süper Lig'e çıkmak için büyük mücadele gösterdiklerini söyleyen Güneş Spor Bayan Futbol Takımı Onursal Başkanı Hayrettin Değirmenci, “İnşallah seneye Süper Lig'de mücadele edeceğiz ve Sakaryamızın adını her yerde duyuracağız” dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini her zaman yanlarında gördüklerini söyleyen Güneş Spor Bayan Futbol Takımı kurucusu ve Futbol İl Temsilcisi Sinan Panta ise, “Adana deplasmanı öncesi Başkanımız Aziz Duran'ı ziyaret etmek istedik. Şu an 2. durumdayız. Futbol Federasyonu tarafından seneye kurulacak olan Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah kalan maçlarımızı da başarı ile tamamlayıp Süper Lig'e çıkacağız. Biz önceden bazı zorluklarla karşılaşıyorduk, sağolsun Başkanımız Aziz Duran bize destek verdi. Ulaşımdan, malzemelere kadar her konuda Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini yanımızda gördük. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Sakarya'nın sporun her branşında çok değerli sporcular yetiştirdiğini söyleyen Başkan Aziz Duran ise, “Futbol en revaçta spor ve bayanlar arasında da ilgi giderek artıyor. Futbol Federasyonu tarafından Bayanlar Süper Lig'i oluşturuluyor. Güneş Spor Bayan Futbol Takımımız da inşallah süper lige çıkacak ve adımızı her yerde duyuracak. Biz belediye olarak her zaman yanınızdayız, başarılar diliyorum” dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette Güneş Spor Bayan Futbol Takımı antrenörü Ercan Konuklar ve yönetici Havva Kurtuldu ile sporcularda hazır bulundu. Ziyaret sonunda Güneş Spor Bayan Futbol Takımı kurucusu ve Futbol İl Temsilcisi Sinan Panta, Başkan Duran'a teşekkür plaketi verdi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]