"Sakarya'yı Düzeltmeye ve Kalkındırmaya Geliyoruz"

Her mahallede seçim bürosu açma çalışmalarını sürdüren MHP, şehrin en büyük mahallelerinden olan Yenikent Camili Mahallesi’nde de seçim bürosunu açtı.

Milliyetçi Hareket Partisi Yenikent Camili Mahallesi Seçim Bürosu; Camili Birinci Etap’ta bulunan Beşli İş Merkezi’nin zemin katında açılarak, faaliyete girdi. Bayanların da büyük ilgi gösterdiği açılışta, yağan yoğun yağmura rağmen, çok sayıda mahalle halkı katılarak, MHP’ye destek verdi.

Dualarla Açılış Yapıldı

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu ve MHP Kadın Kolları Başkanı Ülker Sıktaş’ın yapılan dua ve “hayırlı olsun” dilekleriyle kurdelesini kestiği seçim bürosunun açılışına; il genel meclis aday adayları; Salih Okutan, Erdem Özbek, Ali Eroğlu, belediye meclis üyesi aday adayları Metin Ökden, Mehmet Yağcıoğlu, Adnan Ruhi Üzümkaya ile Eyüp Yıldırım da hazır bulundu.

DESTEK
Açılışta konuşma yapan MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu; Adapazarı’nı ismi ile özleşen bir şehir yapacaklarını ifade ederek; “Bizi destekleyenleri hiçbir zaman mahçup etmeyeceğiz. Kimsenin başını öne eğdirmeyeceğiz. Sakarya’yı 44’üncü sıraya sokanlara, 29 Mart’ta cezasını vereceğiz” dedi.

Şehri Düzeltmeye Geliyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu ise; Sakarya’nın 15 yıldır başkanını aradığını vurgulayarak; “Biz bu ülkeye 30 yıldır, başarılı hizmetler yaparak, halka hizmet ettik. Bize tanıyanlar, bizi çok iyi bilir. Biz bu şehri yaşanılabilir bir kent yapmaya geliyoruz. Biz bu şehri düzeltmeye ve kalkındırmaya geliyoruz” diyerek destek istedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]