Sakarya'yı Çok Güzel Noktalara Taşıyacağız

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, partileri ve alt kademe belediyeleri ile birlikte Sakarya'yı çok daha güzel noktalara taşıyacaklarını söyledi.

AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Toçoğlu'na nezaket ziyaretinde bulunduklarını ve Serdivan'da yapılması gerekenleri değerlendirmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Çelik, "Herkesin bildiği gibi Zeki başkanımız iki dönem Serdivan'da belediye başkanlığı yaptı. Kendisi Serdivan'da çok güzel hizmetlere imza atmıştı. İnşallah bu başarılı çalışmaları şimdi bütün Sakarya için yapacak. Yönetim kurulu olarak kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeki Toçoğlu ise, Serdivan İlçe Teşkilatı'nın en güçlü teşkilatlardan birisi olduğunu ve çok başarılı çalışmalar yaptığını söyledi. Sakarya'da el birliği ile çok güzel hizmetler yapacaklarını dile getiren Toçoğlu, şunları söyledi: "Partimizle belediyelerimizle el ele verdik. Yolumuza devam ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Bugüne kadar birliğimizi bozmadan güzel hizmetler yaptık. İnşallah bundan sonra da böyle olacak. Biz hizmet adına yorulmak nedir bilmeyiz. Sakarya'yı çok daha güzel noktalara taşıyacağız."

Toçoğlu ziyaretin sonunda Serdivan İlçe Teşkilatı'nın yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]