Sakarya'yı Çok Beğendiler

Avrasya Yerel Yönetimler Kongresi için Türkiye'ye gelen Gagauz heyeti, Sakarya Valisi Hüseyin Atak ve Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan'ı makamında ziyaret etti.

İstanbul'da düzenlenen 1. Avrasya Yerel Yönetimler Kongresi'ne katılan Moldova Cumhuriyeti Gagauz Özerk Bölgesi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Valeriu İanioglo, Komrat Belediye Başkanı Nikolay Dudoglo ve Başkan Danışmanı Nuri Şahar, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile birlikte Vali Hüseyin Atak'ı ziyaret etti.


İstanbul'da gerçekleşen kongre hakkında bilgi veren ve yaptıkları çalışmaları anlatan heyet üyeleri, Sakarya'yı çok beğendiklerini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hüseyin Atak, belediyeler arasındaki işbirliğinin son derece önemli olduğunu ve büyük faydalar getireceğini ifade ederek, çalışmalarda başarı diledi.
Gagauz heyeti, daha sonra Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan'ı ziyaret etti. Başkan Turan, Gagauz heyetine 'Ceviz Ezmesi  Tatlısı' hediye eti. Ziyaretten çok duygulandığını belirten Başkan Turan, "Ülkemizi ve ilimizi  ziyaretiniz sırasında ilçemiz Pamukova'ya  gelmeniz bizleri çok duygulandırdı.Sizlere halkım adına hoş geldiniz diyorum. Sizleri her zaman aramızda görmek bizi memnun eder" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]