Sakarya'ya yeni spor yatırımları geliyor

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Sakarya Şubesi üyeleri ile yaptığı toplantıda yeni müjdeler veren Başkan Toçoğlu, “Yeni dönemde hakemler ve gözlemciler için müstakil bir bina inşa edeceğiz. Soyunma odaları ve dinlenme alanlarıyla bir sosyal tesis hazırlayacağız. Daha önce Erenler’de iki sentetik saha ve Amatör Spor Evi’ni hizmete aldık. Ardından Kuzuluk’ta ve Rüstemler’de sentetik sahaları kullanıma sunduk ve İnşallah, yakın zamanda Akyazı’da gece maçlarının da oynanacağı bir sentetik saha yapacağız. Şehrimizi sporun başkenti örnek bir şehir haline getireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, beraberinde AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ile birlikte Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Üyeleri ile bir araya geldi. Güreser Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda ilk söz alan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Sakarya Şube Başkanı, Oğuzhan Şenler, “Her zaman bizlerin yanında olan ve desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Dernek olarak 25’nci ayımızı kutluyoruz. Bu dönemde Sakarya’da çok güzel bir jenerasyon yakaladık. İnşallah başarılarımız ile şehrimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

"
Amatör sporlara her zaman destek olduk"

Açılış konuşmasının ardından söz alan, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Amatör sporlara her zaman destek olduk. Tesisleşmeye çok önem veriyoruz. Hamdolsun göreve geldiğimiz günden itibaren bu sorunların çözülmesini sağladık. Erenler’de iki sentetik saha ve Amatör Spor Evi’ni hizmete aldık. Ardından Kuzuluk’ta ve Rüstemler’de sentetik sahaları kullanıma sunduk ve İnşallah, yakın zamanda Akyazı’da gece maçlarının da oynanacağı bir sentetik saha yapacağız” diye konuştu.

"
125 dönüm arazi üzerinde inşa edilen stadyumun temelleri bitti"

Konuşmasının devamında Sakarya’ya yapılan spor yatırımlarından bahseden Başkan Toçoğlu; “Sayın Başbakanımız 2011 seçimlerinde şehrimize geldiğinde müjde olarak yeni stadı vermişti. Şu anda yaklaşık 125 Milyon TL’lik maliyetle yeni stadyum çalışmaları devam ediyor. 125 dönüm arazi üzerinde inşa edilen stadyumun temelleri bitti. Şuanda tribünleri başlayacak. Ayrıca, Sakaryaspor’un altyapısı için Serdivan’da altyapı tesislerinin ihalesini yaptık ve temelini attık. İnşallah yeni dönemde de hakemler ve gözlemciler için müstakil bir bina inşa edeceğiz. Soyunma odaları ve dinlenme alanlarıyla bir sosyal tesis hazırlayacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Yeni dönemde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Şehrimizi sporun başkenti örnek bir şehir haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]