Sakarya'ya Özbek gelin

AFA Kültür Merkezi Sorumlusu Volkan Nurcalı; Türkiye’yi temsilen Sakarya Valisi Mustafa Büyük ile birlikte katıldığı Özbekistan Turizm Fuarı’nda tanıştığı Özbek Kültür Bakanlığı Nurota Eyaleti Temsilcisi Mağfiret Turakulova ile Adapazarı Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen törenle evlenerek, yuvalarını kurdu.

Mutlu gününde yalnız bırakmadılar

Bu güne kadar ülkemiz Türkiye adına katıldığı bir çok fuar ve festivallerde 1’incilik kazandırarak, şehrimiz Sakarya ve ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil eden Genel Sanat  Yönetmeni ve AFA Sorumlusu olan Fatma & Hüseyin Nurcalı çiftinin oğlu Volkan Nurcalı ile Özbek Kültür Bakanlığı Nurota Eyaleti Temsilcisi ve Ruxsora & Oblokul Turakulova çiftinin kızı Mağfiret Turakulova; Adapazarı Belediyesi Nikah Salonu’nda kıyılan Nikah Töreniyle, hayatlarını birleştirdi. Bu mutlu gününde çifti; Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Vali yardımcısı Şakir Özdikici, Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcıları Şenay Albaş, Gündüz Öztürk, Şube Müdürü Nursel Eroğlu, Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültürel ve Sanatsal Faaliyetler Genel Koordinatörü Yaşar Şahin, Sakarya Müze Müdürü Mürşit Yazıcı, 5 Nokta 4 Event Management Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Balkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personelleri, gelinin ablası Marifet Erkoç ile Nurcalı ailesinin fertleri katıldı.

Vali Büyük, nikah cüzdanını geline teslim etti

Çiftin İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz ile birlikte nikah şahitliğini yapan Sakarya Valisi Mustafa Büyük; Volkan Nurcalı ile Mağfiret Turakulova’yı tebrik ederek, “Türkiye olarak, bizim Özbekistan’la yıllar öncesine dayanan diyalogumuz, dostluğumuz ve kardeşliğimiz devam ederken, Özbekistan’dan aldığımız gelinimizle birlikte, bu dostluğun pekiştiğini bir kez daha görmüş bulunuyoruz. Sakarya Valiliği olarak, Sakarya Valisi Mustafa Büyük Volkan Nurcalı kardeşimle birlikte Özbekistan’da Türkiye’yi temsilen katıldığımız Turizm fuarında, tanıştığı Mağfiret Turakulova kardeşimizi Sakarya’ya gelin olarak getirmesi bizi mutlu etmiştir” dedi. Vali Büyük; “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her nikah şahitliğinde, çiftlere söylediği gibi sizden 3 çocuk bekliyorum. Allah, sizi ömür boyu mutlu etsin” diyerek, nikah cüzdanını geline teslim etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]