Sakaryaspor'un Yeni Teknik Direktörü Kim Olacak?

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Bülent Yılmaz, yeni bir teknik direktörle anlaşmaya vardıklarını bildirerek," Yönetim kurulu olarak son bir toplantı yapacağız. Daha sonra yeni hocamızın ismini açıklamayı düşünüyoruz." dedi.

Yılmaz, Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, Yağcıoğlu'nun taraftarların istifa çağrısı üzerine onurlu bir davranış sergileyerek ekibiyle birlikte istifa ettiğini söyledi. Yönetim olarak her zamanYağcıoğlu'nun yanında olduklarını belirten Yılmaz, kariyerinin başında olan bir hocanın bu şekilde istifa etmesinin kendisini yaraladığını vurguladı. Yılmaz, Sakaryaspor'un kapısının Yağcıoğlu'na her zaman açık olduğunu kaydetti.

Yağcıoğlu'nun istifasının ardından yönetim kurulu olarak dün akşam olağanüstü değerlendirme toplantısı yaptıklarını ifade eden Yılmaz, yeni bir teknik direktörle yollarına devam edeceklerini dile getirdi. Yılmaz, şunları söyledi, "Yeni teknik direktörümüz ile anlaşma sağladık. İsmini şu anda açıklamak istemiyorum. Yönetim kurulu olarak son bir toplantı daha yapacağız. Daha sonra yeni hocamızın ismini açıklamayı düşünüyoruz."

Malatyaspor maçında alınan yenilgi nedeniyle çok üzgün olduğunu anlatan Yılmaz, maçla ilgili değerlendirme yapmayacağını sözlerine ekledi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]