Sakaryaspor'un İşi Bu Sefer Daha da Zor!

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Bülent Yılmaz, Kartalspor maçında her iki takımında kötü bir oyun sergilediğini belirterek, "İki takımda 1 puana razı oldu." diye konuştu.

Yılmaz, Cihan muhabirine yaptığı açıklamada, 3 puan hedefiyle çıktıkları maçta elverişsiz saha şartları nedeniyle istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Her iki takımında kötü bir oyun sergileyerek 1 puana razı olduğunu kaydeden Yılmaz, şunları söyledi;

"Kazanmak için çıktığımız maçta çok kötü bir oyun ortaya koyduk. Saha şartları çok elverişsizdi. Bir bu mazeretin arkasına sığınmak istemiyoruz. Ancak deplasmanda alınan 1 puanda bizim için çok önemli. Yenemediysek yenilmedikte."

Kartalspor yönetimi ve taraftarlarının kendilerini çok iyi ağırladığını ifade eden Yılmaz, Sakaryaspor taraftarlarınında deplasmanda kendilerini yanlız bırakmadığını dile getirdi. Ligin 15. sırasında bulunan Güngören Belediyespor ile aralarındaki puan farkının 10 olduğunu anlatan Yılmaz, "Arada çok önemli bir puan farkı yok. Bu hafta sahamızda oynayacağımız Giresunspor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Rakimizde ligde kalma mücadelesi veriyor. Bu bakımdan Giresunspor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor." dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]