"Sakaryaspor'un Direktörü Olmaktan Utanç Duydum"

Bank Asya 1. Ligi'nde Sakaryapor'un kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 4-2 yenilmesinden sonra her iki takımın teknik direktörü maç sonunda basın toplantısı düzenledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, "Sakarya'ya gelirken maçın çok zor olacağını tahmin ediyorduk. Sakaryaspor'un transfer ettiği futbolcular, Türkiye'de belli bir kariyere sahip futbolculardır. Bundan dolayı çok çabuk ve mücadeleci bir oyun anlayışı göstermemiz gerekiyordu. Bütün çalışmalarımız bu yöndeydi. Yeni bir takım olduğundan dolayı uyum sorununu çözemeden baskın oynamamız gerekiyordu. Planladığımızı gerçekleştirdik. Sakaryaspor'un üzerine gittik. İstediğimiz sonucu elde ettik. Ancak Sakaryaspor çok iyi bir takım oluşturmuş. Sakaryaspor'un ligde kalması gerekiyor" dedi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise, "Böyle bir sonuçtan sonra insan ne söyleyeceğini şaşırıyor. İlk yarıda defans kurgusunda iki sakatlık yaşadık. Bundan dolayı defans kurgumuz bozuldu. Ama her şeye rağmen bir takım istese bu kadar kötü oynayamazdı. Bu futbolcuları tanıyoruz. Bu futbolcuların çok daha fazlasını yapabileceğini biliyoruz. Gaziantepli futbolcuları tebrik ediyorum. Futbolun basit bir oyun olduğunu gösterdiler. Biz topla kavga ettik. Onlar futbol oynamaya çalıştı. Açıkçası bugün Sakaryaspor'un teknik direktör olmaktan utanç duydum. Yarından itibaren futbolcularımızın oyun anlayışının değişmesi için çalışacağız" diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]