Sakaryaspor'un Dayanışma Gecesi'ne yoğun ilgi

Sakaryaspor Başkanı Metin Doğrucan tarafından organize edilen Sakaryapor Dayanışma Gecesi Atatürk Kapalı Spor Salonu\'nda gerçekleştirildi.

Atatürk Spor Salonu\'nda yapılan dayanışma gecesine Sakaryaspor Başkanı Metin Doğrucan, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, MHP İl Başkanı Levent Bülbül, Adapazarı Sakatlar Derneği Başkan Yardımcısı Selim Özen ve çok sayıda Sakaryaspor sevdalısı Tatangalar katıldı.

Dayanışma Gecesi Trübün Lideri Yılmaz Şen’in konuşmasıyla başladı. Yılmaz Şen konuşmasında, “Selam olsun tüm Sakaryaspor neferlerine, selam olsun bu ailenin tüm fertlerine. Büyük aşklar yolculuklarla başlar. Çocuk yaşlarda büyüyüşüne kapıldığımız Sakaryasporumuz için uzun ve meşakkatli yolculuğun startını 1990 yılında tatanga ismiyle verdik. Sakarya’nın ara sokaklarında başlayan yolculuğumuz Sakarya ovasında destansı bir kervana dönüşsün diye değildi elbette. Bizlerin o yaşlarda hayal bile edemeyeceği bir düş olurdu bu. Nakış gibi işlenmeye başlanmıştık. Sevdamızın renklerini hep benimsedik. Semtler arası kazandığımız dostluklar bizi biraz daha olgunlaştırıyor daha bir heyacan ile atılıyorduk. Biz bu şehirde öğrendik her şeyi. Bu şehirde tanıdılar sevda çakallarını, bu şehirde koruyacaklar armalarını. Bu şehirde tanıdılar yalanları, yalan sevdaları. Biz bu şehrin en büyük ailesi, bu şehrin yeşille siyahın yanındaki en güzel koruyucularız. Gecemize katıldığınız için hepinize teşekkür ederim “ ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından program engelli basketbol maçı ile devam etti. Engelli Basketbolcularımızın hünerlerinin sergilenmesinin ardından Sakaryaspor A takımı kendi aralarında daha sonra da işitme engellilerle kısa futsal maçları oynadılar. Maçlar sonrasında Sakaryaspor’un kaptanı Levent Demiray tüm salonu üçlü çektirdi.

Dayanışma gecesinde mikrofon alan Sakaryaspor klüp Başkanı Metin Doğrucan yaptığı konuşmada, “Bizler bu geceyi düzenlerken kendi adımıza veya önümüzdeki günlerde olacak kongrede oy toplamak için bu geceyi düzenlemedik. Sakaryaspor’un engelleri var. Biz bu engelleri birlikte aşacağımıza inanıyorum. STKları, Siyasi partiler, devlet kurumları vb. herkese Sakaryaspor’un herkesin olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Bu gece Sakaryaspor’un ölmediği göstermek için toplandık. Hepinize katılımınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Çok canlar verdik henüz ölmedik “ şeklinde konuştu.
Sakaryaspor kulüp Başkanı Metin Doğrucan’ın konuşmasının ardından program ünlü sanatçı Akif Yener konseri ile sona erdi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]