"Sakaryaspor'u geleceğe taşıyoruz"

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunu üstlendiği Sakaryaspor Altyapısı’nda Futbol Akademisi kayıtları başladı.

Altyapı Genel Koordinatörü Tamer İlaçan, “Güçlendirdiğimiz altyapı ile Sakaryaspor’u geleceğe hazırlıyoruz. Kayıtlarımız Atatürk Stadı’ndaki altyapı büromuzda devam ediyor” dedi.

"Kaynağın merkezi olmak istiyoruz"


Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin, Sakaryaspor’un geleceğini düşünerek sorumluluğunu üstlendiği Sakaryaspor altyapısında futbol akademisi kayıtları başladı. Altyapı Genel Koordinatörü Tamer İlaçan, Sakaryaspor için çalışmaları hızlandırdıklarını belirterek, kulübün geleceği için yetenekli gençleri aradıklarını dile getirdi. İlaçan, “Güçlendirdiğimiz altyapı ile Sakarya’nın amatör kulüplerine futbolcu aktarımı yaparak, kaynağın merkezi olmak istiyoruz. Sakaryaspor’u kendi ihtiyaçlarını gören bir kulüp haline getirmek amacındayız” diye konuştu.

Kayıt işlemleri

Yaz dönemi futbol akademisi için kayıtların başladığını duyuran ve çalışmalar hakkında bilgi veren Tamer İlaçan, “Futbol akademimiz yıl boyunca devam ediyor. Okul döneminde de çalışmalarımızı hafta sonu yapıyoruz. Tabanımızı güçlendirerek tabandan tavana ulaşan bir istikrar yakalama çabasındayız. Herhangi bir yaş sınırlaması olmaksızın yetenekli gençlerimizi ve ailelerini, bilgi verme ve kayıt işlemleri için Sakarya Atatürk Stadı altyapı irtibat bürosuna bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İstikrar


Altyapı Genel Koordinatörü Tamer İlaçan, futbol akademisi ile ilk etapta merkezden başlayarak daha sonra ilçelere ve çevreye ulaşmayı amaçladıklarını da belirterek, “Futbol okulumuzun istikrarlı çalışmaları ile geleceğin Sakaryaspor’unu oluşturacak yetenekli gençleri arıyoruz. Bu amaçla yaptığımız çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi’nin bizlere verdiği destek ile geçmişe oranla daha hızlı yol alıyoruz. Bu destekle futbol okulumuza gelen öğrencilerimizi şehir merkezinden antrenman sahasına rahatlıkla taşıyabiliyoruz. Şu an için iki otobüs ve iki şoför hazır durumda. Bu şekilde antrenmanlara gidiş gelişimizde herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Her türlü yardım ve desteği gördüğümüz Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]