"Sakaryaspor'u diri diri morga koydular"

Geçtiğimiz hafta Turgutluspor maçı sonrası yaşanan kötü olaylardan sonra bugün Sakaryaspor Kulübü Başkanı Metin Doğrucan bir basın toplantısı yaptı.

Toplantıda ilk olarak futbolcular ve taraftarlar arasındaki gerginliğe değinen Doğrucan, yaşanan olumsuzluğun iki tarafın da sağduyusuyla çözüme kavuştuğunu söyledi. Olay sonrası yapılan ilk antrenmana çıkmayan futbolcu Gazanfer\'e de bir hafta izin verdiğini söyleyen Başkan, Gazanfer\'in takıma döneceğini belirtti.

Taraftarın takımla barışması için bilet fiyatlarının maraton 10, numaralı 20 lira olarak belirlendiğini söyleyen Doğrucan, takımın kurtulması için büyük reçetelere ihtiyacı olmadığını belirtti ve taraftarlar bilet alarak takımı bu çıkmazdan kurtarabilirler diye ekledi.

Bir süredir kesik olan elektriklerin de bugün açıldığını söyleyen Doğrucan, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk\'ün 3 bin lira verdiğini, 7 bin liranın kendi aralarında toplandığını ve kalan 9900 bin liralık kısımın da SEDAŞ ile yapılan sözleşmeyle tarafından güvence altına alındığını ekledi.

"Sakarya\'dan öcü gibi kaçmaya gerek yok" diyen Doğrucan, "Sakaryaspor\'u diri diri morga gömdüklerini gördüm" diye ekledi.

SakaryaRehberim.com muhabirinin sorduğu takımın motivasyonun nasıl sağlanacağı sorusuna da samimiyetle cevap veren Doğrucan\'ın tüm açıklamaları haberimizde.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]