Sakaryaspor'dan Basın Açıklaması

Ligde kalma umudu her geçen gün daha da artan Sakaryaspor'da; Sakaryaspor basın sözcüsü Tamer Batuboylu, yazılı bir açıklama yaptı.

Tamer Batuboylu'nun ardından Sakaryaspor Teknik Direktör'ü Engin İpekoğlu'nun bugün saat 13.00'te Atatürk Stadı'nda basın toplantısı yapması bekleniyor.

Yeşil siyahlı Sakaryaspor ekibi ise basın toplantısının ardından saat 13.30'da stadyumda antremana başlayacak.

Tamer Batuboylu'nun basın açıklaması ise şu şekilde;

Ligin son 8 haftasında, lig sonu için belirlenen hedefe ulaşma umudumuz artarak devam etmektedir.

Manisaspor maçında da, mücadeleyi sadece sahada olan ve kulübede oturan futbolcularımız vermemiştir.

Bu mücadele, tüm şehrin mücadelesidir. Uzatma dakikalarında gelen ve hayat öpücüğü anlamını taşıyan golümüz esnasında, Sakarya şehrinin her noktasından yükselen “gol” sesini Manisa Stadı’nda hepimiz duyduk.

Tüm şehrin aynı ortak hedefe kilitlenmesi başarıyı kaçınılmaz kılmaktadır.

Beraberlik golü sonrasında, mesai günü olmasına rağmen bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızın futbolcularımız ile birlikte döktüğü gözyaşları bu inancın ve başarma azminin en büyük göstergesidir.

Her zaman ifade ettiğimiz gibi; tek vücut olmuş bir Sakarya şehrinin üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk yoktur.

Bu birlik beraberlik havasının hafta sonu oynanacak olan Orduspor maçında da süreceğini düşünürsek; Pazar günü hedefe bir adım daha yaklaşacağımız görülmektedir.

Lig’in orta sıralarında bulunan bazı rakiplerimizin sıkça yaşamaya başladığı puan kayıpları, ligde kalma yolunda yeni adayların belirmesi sonucu doğurmaktadır.

Kalan haftalar azaldıkça, birçok takım üzerinde oluşacak olan baskı atmosferi, daha tecrübeli ve daha sakin olan takımların belirlediği hedefe ulaşmasını sağlayacaktır.

Şanlı mazisi ile her zaman finallerin takımı olan Sakaryaspor, “zor oyunu bozar” kaidesinin geçerli olduğu her platformda tecrübesinin de yardımıyla zor olanı başaran taraf olmuştur.

Daha 2-3 hafta önce, ligde kalma yolunda 4 veya 5 takımın adı telaffuz edilirken, bugün bu sayının 7 takıma ulaşmış olması, kalan 8 haftada Bank Asya 1.Lig’in her şeye gebe olduğunu göstermektedir.

Takımımızın ikinci devre puan sıralamasında beşinci sırada yer alması, ortaya konulan performansı gözler önüne sermektedir.

Amacımız; ligin ikinci yarısında en fazla puan toplayan takım olmaktır ve bunu başaracak gücümüz bulunmaktadır. 

Haftalar ilerledikçe; alt sıralar ile orta sırada bulunan takımlar arasındaki puan makasının azalacağını ve şehrimizde oluşan sinerjinin sahada mücadele eden takımımıza sağladığı pozitif katkı ile hedefe ulaşacağımızı bugün daha gür sesle haykırmaktayız. 

Çok daha karanlık olan günlerde; geleceğe dair seslendirdiğimiz umutlarımıza karşılık veren, bizleri her şart ve zeminde yalnız bırakmayan taraftarlarımız başta olmak üzere, umudumuzun arttığı bugünlerde kurtuluş mücadelemize katkı sağlayan herkese Sakaryaspor Yönetim Kurulu adına en derin şükranlarımızı sunar, kalan sekiz haftalık süreçte bu beraberliğin devamını beklediğimizi belirtir, saygılar sunarım.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]