Sakaryaspor'da transfer yasağını kaldırma çalışmaları

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Sakaryaspor\'un Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, kentin önde gelen kişilerini bir araya getirerek maddi kaynak bulmayı ve bu şekilde transfer yasağını kaldırmak istediklerini söyledi. 

Aydın, düzenlediği basın toplantısında, maddi imkansızlıklar nedeniyle istifa noktasına geldiklerini ancak Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay\'ın girişimiyle bu karardan vazgeçtiklerini anlattı.

Takımı iyi noktalara taşıyabilmek için yeni bir çalışma başlattıklarını kaydeden Aydın, "Bu çalışmayla hem oyuncularımızın alacaklarını ödemek hem de olursa transfer yasağını kaldırmak istiyoruz. Sakaryaspor, siyaset üstü bir konudur. Şehrimizin tüm milletvekilleriyle hangi partiden olursa olsun birlikte çalışacağız. Şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte bu sorunu çözmek istiyoruz" dedi.

"Sakaryaspor, hepimizin takımıdır"

Aydın, bu çalışmada her partinin milletvekilinin yer almasını istediklerini aktardı.

Öncelikle bu sezonu ligde kalarak tamamlamak istediklerini vurgulayan Aydın, "Bunun yanı sıra alacaklı oyuncularla anlaşarak transfer yasağını kaldırmak istiyoruz. İstekli bir durum var. Bu acil eylem planı, inşallah takıma çare olacaktır. Kimse bu konuya siyasi yaklaşmamalı ve herkesi ortak noktada toplamak istiyoruz. Sakaryaspor, hepimizin takımıdır" diye konuştu. 

Ay sonuna kadar tüm belediyelerden alacaklı oldukları kombine bilet paralarını tahsil etmek istediklerini dile getiren Aydın, şunları söyledi:

"Bu parayla, mevcut oyuncularımızın alacaklarını ödeyerek sezonu iyi şekilde kapatmak istiyoruz. Kentimizin tüm önde gelen isimlerini, bir araya getireceğiz. Burada çalışmamızın detaylarını anlatacağız. Transfer yasağının kaldırılması için de görüşlerimizi onlara ileteceğiz. Şu anda takımımız kampta ve çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezonki hedefimiz, kümede kalmak. Bu oyuncu grubuyla da bunu halledebileceğimize inanıyorum. Transfer yasağının kaldırılmasıyla takıma takviye yapabiliriz. Bunun için de gereken desteği arıyoruz. Bu desteği de bulduğumuz taktirde iyi bir duruma geliriz diye düşünüyorum."
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]