Sakaryaspor'da Şok İstifa!

TFF 2. Lig 1. Grup takımlarından Sakaryaspor'da teknik direktör Özcan Kızıltan istifa etti. Kızıltan, istifa kararını hem Sakaryaspor'un hemde kendisinin yıpranmaması için aldığını söyledi.

Yeşil siyahlı takımın geçen sezon Bank Asya 1. Ligi'nden TFF 2. Lige düşmesinin ardından sezon başında Engin İpekoğlu'nun istifasından sonra göreve gelen Özcan Kızıltan, bugün görevinden istifa etti. İstifasını yazılı açıklama ile duyuran Kızıltan, daha önce futbolcu olarak başarılar dolu günler geçirdiği Sakaryaspor'a teknik adam olarak büyük hedefler doğrultusunda geldiğini anımsattı.

'Tek düşüncemiz Sakaryaspor'u layık olduğu Süper lige getirebilmekti' diyen Kızıltan, "Sezon başında yapmış olduğumuz transferlerle çok iyi bir kadro kurmuştuk. Oluşturduğumuz kadro bizi hedeflerimize taşıyabilecek kalite ve kapasiteye sahipti. Fakat tüm spor kamuoyunun da bildiği gibi Sakaryaspor'un içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar, bu kadronun oluşmasını mümkün kılmadı. Transferin son gününde lisansların çıkarılamayacak olması mevcut kadro ile yola devam etmemizi zorunlu kıldı. Bu olumsuzluklara rağmen formasını da giymiş olduğum Sakaryaspor'a en iyi şekilde hizmet etmeye devam ettim. Ama bundan sonrası için hem Sakaryaspor'un hem de Özcan Kızıltan'ın yıpranmaması adına görevimi bırakma kararı aldım." dedi.

Kızıltan, görevde bulunduğu süre içerisinde kendisine her türlü desteği veren kulüp başkanı İsmail Gürses ve yönetim kuruluna, takımı hiç bir zaman yalnız bırakmayan, hep destek olan Sakaryaspor taraftarı 'Tatangalar'a teşekkür etti.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]