Sakaryaspor'da kombine fiyatları belli oldu

Sakaryaspor\'da kombine bilet fiyatları belli oldu.

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydın, düzenlediği basın toplantısında kombine fiyatları ve transferler hakkında bilgi verdi. Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında kombinelerin satışı hakkında bilgi veren Başkan Aydın kombine fiyatlarını şu şekilde açıkladı:

Kapalı kale arkası: 60 TL
Maraton: 125 TL
Numaralı: 250 TL
VİP: 1000 TL
Protokol: 1500 TL


6 dosya kaldı

Transferin önündeki engelin açılması için sadece 6 dosyanın kaldığını söyleyen Başkan Aydın, "Lisansların çıkartılabilmesi için sadece 6 kişiye daha ödeme yapmamız gerekiyor. Basında bu kişilerin zorluk çıkartacağı yazıyor. Ben şahsen Sakaryaspor\'un ekmeğini yiyen bu kişilerin herhangi bir sorun çıkartacağını düşünmüyorum. 1 Eylül\'e kadar süremiz var ama biz bu sorunu Cuma gününe kadar halletmeyi planlıyoruz. Ayrıca şimdiye kadar 13 tane transfer yaptık. Yapmış olduğumuz transferlerden çok memnunum. Belki bir tane daha sol açık alırız. İnşallah sene sonunda hak ettiğimiz yerde oluruz" dedi.

Kombineler satışta

Kombine satışları hakkında bilgi veren Aydın, "Kombinelerimiz geldi. Bu sene kombinelere rağbet bekliyoruz. Geçen yılki fiyatları değiştirmedik. Bu sene hedefi olan bir takım yaptık. İyi bir takım olduk. Bu yüzden taraftarlarımızdan da Sakaryaspor için kombinelere ilgi göstermelerini bekliyoruz. Bugünden itibaren kombine fiyatlarımız satışa başladı. Taraftarlarımız kombineleri, kulüp binasından, Serdivan AVM ve Yeni Camii\'deki Oktay Büfe\'den temin edebilir" dedi.

Açılış maçının saati değişti

Sakaryaspor\'un Cumartesi günü saat 19.00\'da Pendikspor ile oynayacağı maçın saati değişti. Cumartesi günü saat 17.00\'da Büyükşehir Basket Takımı\'nın Beşiktaş ile yapacağı maça katılacak olan protokolün isteği üzerine Pendik maçı aynı gün 20.00\'a alındı.

Lisansız ürüne izin yok

Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, mahkeme kararı çıkartarak artık lisansız ürün sattırmayacaklarını belirtti. Başkan Aydın, "Almış olduğumuz kararlar neticesinde artık Sakaryaspor ile ilgili lisansız ürün sattırmayacağız. Esnaf arkadaşları üzmek istemeyiz ama madem ürün Sakaryaspor\'un ürünü, paranın da Sakaryaspor\'un kasasına girmesi lazım. Stad çevresinde dahi o ürünlerin satılmasına izin vermeyeceğiz." dedi

İşte Başkan Aydın\'ın açıklamaları....
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]