Sakaryaspor'da iflas tehlikesi

Türk futboluna çok sayıda önemli oyuncu yetiştiren Sakaryaspor, eski futbolcuları Erol Kapusuz ve Harun Avgın\'ın 350 bin liralık alacakları için açtığı dava nedeniyle iflas tehlikesi yaşıyor.

Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Hakan Şükür, Tuncay Şanlı, Bülent Uygun ve Mustafa Pektemek gibi yıldız futbolcuların yetiştiği Sakaryasporlu eski futbolcular Kapusuz ve Avgın, alacaklarının tahsili için kulübe iflas davası açtı.

Hukuki süreç

Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, yaptığı açıklamada, futbolcuların haklı alacaklarını istediğini belirterek, "Geçmiş yıllardan bazı futbolculara borç var. Bu borç nedeniyle zaten transfer tahtamız kapalı. Bu iki arkadaşımız da alacağını tahsil edebilmek adına bu yola başvurdu. Bunun için de hukuki bir süreç başlayacak" dedi.

Yunus Akman\'da dava açmıştı


Kendilerinin de bu konuda hazırlıklarını yaptığını anlatan Aydın, "Mahkemenin kararı ne olacak bilemeyiz. Artık, mahkemenin kararını bekleyeceğiz. Biri eski kaptanımız, diğeri de eski kalecimiz. Dava süreci sonuçta. Mahkemenin vereceği olumlu ya da olumsuz her karara saygı duyacağız" diye konuştu.

Sakaryaspor\'da geçen sezon da eski futbolcusu Yunus Akman\'a olan 80 bin liralık borç nedeniyle iflas tehlikesi yaşanmış ancak paranın ödenmesiyle sorun çözülmüştü.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup\'ta mücadele eden Sakaryaspor, ligde 11. sırada yer alıyor.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]