Sakaryaspor'da Her Maç Final Havasında Geçecek

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Bülent Yılmaz, lider Manisasporla oynadıkları maçın uzatma dakikalarında attıkları golle çok önemli bir puan aldıklarını söyledi. Yılmaz, kalan maçları kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını belirterek, "Bundan sonra her maçımız final havasında geçecek" dedi.

Yılmaz, CİHAN muhabirine yaptığı açıklamada, 2-1 mağlup durumdayken 90 3'de attıkları golün iyi oynamadıkları maçta kendilerine bir puan getirdiğini ifade etti. Oyuncularının mücadelesinden son derece memnun olduğunu ancak oynanan oyunun iyi olmadığını kaydeden Yılmaz, şunları söyledi, "Bank Asya 1. Ligi'nde takımlar arasında çok fazla bir fark yok. Dünkü oynanan futbola göre, Manisaspor'da kazanabilirdi. Sakaryaspor'da kazanabilirdi. Ama 2-1 mağlup durumdayken 90 3'de attığımız gol iyi oynamadığımız bir maçta bize bir puan getirttirdi. Mücadeleden yana son derece memnunum ama oynanan futbol iyi değildi. Manisaspor bizden daha iyi bir görüntü çizdi. Ama çocuklarımız maçın sonuna kadar maçı bırakmayarak asılarak bir puanı aldılar. Bizim için çok önemli bir puan. Çok çok önemli puan aldık. Hem moral motivasyon açısından hemde hanemize eklediğimiz puanla rakiplerimizden kopmadık."

"Önümüzdeki haftalara umutla bakıyoruz." diye konuşan Yılmaz, ligde kalan maçların zor geçeceğini dile getirdi. Kazanmakla yükümlü bir takım olduklarının altını çizen Yılmaz, "Bundan sonra her maç zor geçecek. Ordu maçıda dahil olmak üzere her maçımız final havasında geçecek .Kazanmakla yükümlü olan bir takımız. Kazanmaktan başka hiç bir çaremiz yok. Hele hele iç saha maçlarını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Orduspor maçını kazanıp ümitlerimizi arttırmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]