Sakaryaspor'da Bir İstifa Daha!

Sakaryaspor'da istifalar devam ediyor.

Sadece ikinci yarı topladığı 30 puan ligde kalmasına yetmeyen Sakaryaspor yeniden doğma mücadelesi verirken Sakaryaspor Yönetim Kurulu'nda da istifalar ardı arkasına geliyor.

Son olarak Sabri Küçük,  Sakaryaspor Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'ndan istifa etti.

Sabri Küçük'ün taraftarların istediği doğrultusunda ve diğer sebeplerle istifa ettiğini açıkladığı basın açıklası şu şekilde:

Birlikte geçen günlerimize yazık etmemek, kongre sürecinin daha hareketli geçmesine vesile olmak, gerçekten  gönüllü olanları görmek ‘Sabri Küçük Divan Kurulu Başkanı olduğu müddetçe’ diye cümlelerle başlayıp, uzak duranların gerçek yüzlerini görmek için, bu şehirde Sabri Küçük isminin ne denli etkili ve etkisiz olduğunu anlamak isteyen için, bu şehirde Sabri Küçük yoksa, kimlerin var olduğunu görmek için ; ve büyük birlikteliğimizle size teşekkür ediyoruz diyen geçen sezon birlikte büyük savaş verdiğimiz ve beraberce çile çektiğimiz, taraftar kardeşlerimiz bu gerekçelerle  istifamı istemişlerdir

Bu talep, bir yıl beraber muhteşem kurtuluş savaşı verdiğimiz taraftarlarımızdan gelmişti ve aynı zamanda düşünülmesi gereken bir talepti.

Bir yıldır, adeta yeminli düşmanlar ve bazı kalemler insafsızca eleştirmişler ama bizi yıldıramamışlardır. Bazı zavallı köşe yazarlarının eleştirileri benim için hiçbir zaman önemi olmamıştır. Benden özel ayrıcalık istemişler….Vermemişimdir…. Benimle kişisel sorunları vardır. Sakaryaspor için önemli değillerdir. Camianın ayrık otlarıdır…

Bu arada gerçek Sakaryaspor dostu ve Sakaryaspor menfaatine destek veren veya eleştiren bazı basın mensuplarına da her zaman müteşekkirim. 35 yıldır bu kulübün her kademesinde uzun zaman görev  yaptım. Türkiye Kupa şampiyonluğu dahil 3 lig şampiyonluğu ve bu  kötü sezonuda yaşamakta Divan Kurulu Başkanı olarak bana nasip oldu…. Hiçbir zaman da bırakıp kaçmam…Kısıtlı imkanlarla ve destek bulamadığımız ortamda dahi, Yüksek Divan Kurulu Başkanı olarak desteklediğim Yönetim Kurulunun SADECE TATANGA KARDEŞLERİMİZLE BİRLİKTE  2. yarı 30 puan alan takımı kurması ve yönetim şekli neler yapabileceğinin  ispatıdır…Tabiî ki anlayana…. Yönetim Kurulunu Desteklemek, karışmak demek değildir. Israrla bazı kesimlerce bu şekilde lanse edilmeye çalışılmıştır.BÖLMEK VE PARÇALAMAK İÇİN    

BU SEVDANIN HALKIN OLMASINDA, KÜÇÜCÜK BİR KATKIM OLMUŞSA NE MUTLU BANA..

Kurmuş olduğumuz bu sistem ‘sevdanın halkın olması’, halkın isteğinin geçerli olmasıdır. VE SAKARYASPORLA BİRLİKTE İLALEBET DEVAM EDECEKTİR. Sakaryaspor siyaset üstüdür… Bu şehrin çimentosudur ve böyle olmalıdır.

Çünkü halka ve taraftara dayanmayan hiçbir güç başarılı olamaz…

Yeniden doğuşun sancılarını çeken Sakaryaspor, kişi merkezli değil şehir odaklıdır.

KULÜP ŞEHRİ KUCAKLAMIŞ, LAKİN ESEFLE İZLEMEKTEYİZ Kİ ŞEHİR KULÜBÜ KUCAKLAMAMIŞTIR. BU ŞEHRİN TAKIMINI YALNIZ BIRAKANLAR SAKARYASPOR AYDINLIĞA ÇIKTIĞINDA SAKLANDIKLARI KARANLIK ODALARINDA KALMAYA MAHKÜMDURLAR…..

Bu güne kadar taraftarlar için dayandım… Bir insan bu kadar HER GÜN bazı basın mensuplarınca insafsızca eleştirilmez.. Hiçte önemli değiller..… Zaten bir tek taraftar vardı yanımızda. Bu mücadelede çok uğraş verdik… Beraberce.. Başaramadık.. MAALESEF ,ONLARA LAYIK OLAMADIK..Bizim için Sakaryaspor’un menfaati her şeyden  üstündür….Zaten SAKARYASPOR İÇİN VARDIK… Kaçmıyoruz. Çekilelim bakalım Sakaryasporumuzun önünü açalım. Sakaryaspora hizmet sevdasıyla yanıp tutuşanların, ACIMASIZCA ELEŞTİRENLERİN gerçek yüzlerini görelim.

8 Haziran 2009 tarihinde yapılacak olan kongremizde seçilecek olan Yönetim Kuruluna başarılar dileyerek, Sabri Küçük olarak ben de, Taraftarımızla olan büyük birlikteliğimize saygı duyarak, onların haklarını helal etmesini istiyor ve  sonsuz teşekkür ederek….Benden isteklerini yerine getiriyorum..

VE SADECE ,BENİ BU GÖREVE GETİREN ESKİ BAŞKANLARIMDAN VE DİVAN ÜYELERİNDE ÖZÜR DİLEYEREK,  YUKARIDAKİ GEREKÇELERLE , Yüksek Divan Kurulu Başkanlığından İSTİFA EDİYORUM…

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]