Sakaryaspor'da barış yemeği

Spor Toto 2’inci Lig Kırmızı Grupta Mücadele eden Sakaryaspor geçtiğimiz hafta Manisa’da oynadığı ve Turgutluspor’a 1-0 mağlup olduğu maç sonrası taraftarlar ve futbolcular arasında çıkan kavganın ardından Sakaryasporlu taraftarlar ve futbolcular yemekte bir araya geldi.

Serdivan Diens Kafe’de organize edilen yemekte futbolcu ve taraftarların yanı sıra Sakaryaspor Başkanı Metin Doğrucan, Teknik Drektör Necmettin Sert, Başkan Vekili Ali Seba ve yönetim kadrosuyla birlikte taraftar sözcüsü Murat Ercan’da bulundu. Yemek sonrası geçtiğimiz hafta çıkan olaylarla ilgili olarak konuşan Başkan Metin Doğrucan; “Sakaryaspor’da her alanda olduğu gibi taraftar açısından da ilkler yaşanıyor. Taraftar da kendini yıllardan beri ümit beslediği renkler etrafından yapılan hatalardan dolayı belli bir şekilde huzursuz futbolun iş ahlakı kısmında taraftarın üstüne düşenlerde var. O sektörde çalışanların da idarecilerin de böyle bir duruş sergilemesi gerekiyor. Deplasman dönüşü yaşanan bazı olaylar var. Bazen gelişen olayların içerisinde olduğumuz zaman bunları tek başımıza dur demek veya grup halinde hareket eden insanlara dur demek çok zor oluyor. O anlık kararlardan sonra anlıyorsunuz ki; belki doğru belki yanlış öz eleştiri yapabiliyorsunuz. Sakaryaspor taraftarı büyüktür. Sakaryaspor taraftarı Türkiye ve dünyada çok güzel işlere imza atmıştır. Doğudaki kitapsız deftersiz okullara kampanyalar yapmıştır. Tatangalar bu yaşanan olayları düzeltmek için bilgi ve beceriye sahiptir. Bu anlamda da hareket edeceklerine inanıyorum. O yüzden bu akşam burada toplanmak bunun en güzel işaretlerinden biridir” ifadelerini kullandı.
Başkan Metin Doğrucan yönetimine destek verdiklerini ve yaşananların hoş olmadığını dile getiren Taraftar Sözcüsü Murat Ercan, "Sonuçta hep beraber bir araya gelebiliyoruz. Sonuçta bir camia, bir aileyiz. Aile içinde bazen istenmeyen, üzücü olaylar da olabiliyor. Ama yılların birikimi var taraftarlarda. Bu yaşanan olayları kimsenin üzerine almaması lazım" dedi.

Futbolcular ve taraftarları bir araya getiren yemeği organize eden Diens Kafe sahibi Erdi Mercankaya, "Bu akşam burada Sakaryaspor futbolcularına ve yönetimine katkı amacıyla yemek verdik. Takım çok güzel bir organizasyonla takım havasına girmiş durumda. İnşallah bu sene ve önümüzdeki senelerde de bütün Sakarya esnafı olarak takımımıza desteklerimizi sürdüreceğiz” diyerek Metin Doğrucan yönetimine desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Sakaryaspor'un yeni yönetimine destek verdiklerini ve ellerinden gelen her konuda desteklemeye devam edeceklerini belirten Güler Et sahini Enes Güler, "Bu akşam Sakaryaspor'umuzu ağırladık. Metin Doğrucan başkanlığında takımımızın çok güzel yerlere geleceğine inanıyoruz. Bugün burada tekrar şahit olduk. Her şey çok güzel takımda her şey yolunda. Hiçbir sorun yok. Yanlış yapılan hiçbir hareket yok. Biz de buna bu akşam şahit olduk. Elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]