Sakaryaspor'a Destek Büyüyor

Sakaryaspor Yönetim Kurulu Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret ederek destek istedi.

Başkan Bülent Yılmaz , As Başkan Ali Kayabaşoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akkanat’ın katıldığı ziyarette Başkan Öztürk 10 Bin YTL değerinde bilet alarak destek verdi ve "Erenler'den daha çok Tuncay Şanlı'lar çıkacak." dedi. Başkan Yılmaz da Erenlerspor alt yapısını yakın takibe alacaklarını söyledi.

Yönetim ikinci ziyaretini ise Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu’ya yaptı. Uslu da yaptığı konuşmada, "Sakaryaspor için herkes el ele vererek bizde her zamanki gibi yönetim ve takımın yanındayız." dedi. 20 Bin YTL değerinde bilet alan Uslu," Biletleri satarak parasını yönetime taktim edeceğim." dedi.

Garnizon Komutanı Tuğ General Veli Yıldırım’ı da makamında ziyaret yönetim destek istedi. Bu ziyarette fotoğraf makineleri içeri alınmadı.

Son olarak SATSO Yönetim Kurulu'nu ziyaret eden Başkan ve Yönetim Kurulu SATSO Başkanı Erol Öztürk ile görüştü. 40 Bin YTL değerinde bilet alan Öztürk, "Bu takım bizim destek olmak ve hatta yanında olmak zorundayız" diye konuştu. Öztürk konuşmasına şöyle devam etti; "Yönetim kurulunda ise zor bir görev üstlendiniz. Hem tebrik ediyor hem de başarılar diliyorum."

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]