Sakaryaspor'a 3 Yeni Futbolcu

Bank Asya 1. Ligi ekiplerinden Sakaryaspor, 1'i yabancı 3 futbolcuyla sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Antalya'da devre arası hazırlıklarını tamamladıktan sonra Sakarya'ya dönen yeşil-siyahlı takım Rüstemler Tesisleri'nde ilk idmanını bu akşam yaptı. İdman öncesi devre arasında transfer edilen Bolusporlu defans oyuncusu Serkan Özsoy, Diyarbakırsporlu kaleci Atilla Koca ve Kartalspor'dan alınan Kamerunlu orta saha oyuncusu Abdolaye Diakhate sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. İmza sonrası konuşan Serkan Özsoy, Sakaryaspor camiasına katıldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

İlk yarıdaki olumsuzlukları ellerinden geldiğince düzelterek Sakaryaspor'u ligde tutacaklarını ifade eden Özsoy, "Gerçekten ikinci yarıda çok iyi bir takım olduk. Yeni transferler takımdaki diğer arkadaşlarla birlikte çok iyi uyum sağladı. Şuanda her şey iyi gidiyor. Ligin ilk maçına galibiyetle başladığımız taktirde bu takım ligde kalacak diye düşünüyorum." dedi.

Özlenen Sakaryaspor Geri Geldi

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Bülent Yılmaz ise yaptığı açıklamada ikinci yarı çok güzel bir Sakaryaspor izleyeceklerini söyledi. Özlenen Sakaryaspor'un geri geldiğini belirten Yılmaz, "Bize bu takımı daha önce emanet etmiş olsalardı şimdi şampiyonluğa oynuyor olurduk." diye konuştu.

Bir Kaç Oyuncu Daha

Tatangaların şehirdeki iş adamlarını, sivil toplum örgütlerini ve herkesi takıma yardım etmeye davet etmek için sembolik olarak bir yardım kampanyası başlattığını anlatan Yılmaz şunları söyledi: "Bizim tatangalar grubumuz güzel bir kampanya başlattı. Açtırdıkları hesaba 5 bin YTL'ye yakın para toplamışlar. Bunu sembolik olarak yapmışlar. Onlara teşekkür ediyorum. Çok önemli bir şeyi gündeme taşıdılar. Sakaryaspor çok zor günler geçiriyor. Zor günlerdede başkanlık ve yöneticilik yapmak zordur. Ancak arkadaşlarımın hiç biri bu görevden kaçmadı ve daha hırsla bu göreve sarıldı. Bunun en büyük göstergesi 11 yeni oyuncuyu transfer edip aramıza katmamızdır. Biz tirübünlere verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aramıza bir kaç arkadaşımız daha katılacak. En geç yarından itibaren bizimle çalışmaya başlayacaklar. Tatangaların başlattığı kampanyaya tüm şehrin katılmasını bekliyoruz. Onların sembolik olarak başlattıklarını gerçek amacına ulaşması için tüm şehrin ayağa kalkması lazım."

Sakaryaspor, Antalya kampında V.Manisaspor'dan Okan Koç, Kartalspor'dan Süleyman Varlık, Eskişehirspor'dan Mustafa Sevgi, Ankaragücü'nden Burak Karaduman, Beşiktaş'tan Ethem Yılmaz, Rizespor'dan İlhan Ummak'a imza attırmıştı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]