Sakaryaspor Yönetim Kurulu Ziyaret Turlarını Sürdürüyor

Sakaryaspor Yönetim Kurulu ziyaret turlarını SATSO, Şeker Fabrikası ve Haber İş Sendikası ile sürdürdü. Nezaket ziyaretlerine Başkan İsmail Gürses, As Başkanlar, Erdal Taşkın, Suat Akın, İlhan Peksan, Akın Aksakal ve Mükerrem Koç katıldı.

SATSO’da Başkan Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Engin Özkoç’un konuğu olan Sakaryaspor Yönetim Kurulu burada Sakaryaspor’a kurumsallaşma adına destek istedi. Başkan Akgün Altuğ “Dün olduğu gibi bugünde Sakaryasporumuzun her konuda yanındayız” dedi.

Yönetim Kurulunun ikinci ziyareti Şeker Fabrikası’na oldu. Başkan Ahmet Aya ile Yönetim Kurulu üyesi Cevdet Sağlık, Yönetim Kurulu’na Sakaryaspor’un bu durumdan çıkması için her türlü desteğe hazır olduklarını söylediler.

Haber İş Sendikasına yapılan ziyarette ise Haber İş Sendikası Başkanı Cavit Tokpınar ve Demiryol İş Sendikası Başkanı Cemal Yaman ile bir çok sendika başkanı ve işçi temsilcisinin katılımı ile bir toplantı yapıldı. Başkan İsmail Gürses, Sakaryaspor’un bugünkü durumunun iyi olmadığını ancak bu takımın bu durumdan kurtarılması için proje üreteceklerini söyledi.

Her Sakaryalının takıma katkıda bulunmasının gerekeceğini söyleyen Gürses, ” Emekçi kardeşlerimiz Sakaryasporumuzun her zaman yanında oldular yine en büyük desteği onlar verecekler buna inanıyorum” dedi. Başkan Cemal Yaman ise “Elimizden geleni Sakaryaspor için yaparız, bundan kimsenin şüpheniz olmasın, yeterki doğru işler yapılsın Sakaryaspor’da Sakaryalı futbolcular oynasın biz bundan yanayız” dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]