Sakaryaspor Yönetim Kurulu İlk Toplantısını Yaptı

Sakaryaspor Yönetim Kurulu ilk toplantısını, basın sözcüsü Halit Evin'in ev sahipliğinde Hendek ilçesindeki Aqua Park'ta gerçekleştirdi.   

Yemekten sonra bir konuşma yapan Kulüp Başkanı İsmail Gürses, "İlk önce yönetim kurulumuzun toplantılarının her ay farklı bir ilçemizde yapılacağını belirtmek istiyorum. Sakaryaspor'un gündemi oldukça yoğun. Biliyorsunuz, teknik direktör olarak Özcan Kızıltan'la anlaşmaya vardık. Bir bekleme süreci vardı, bunun nedeni de Sakaryaspor'un menfaatleri doğrultusunda en doğru kararı vermek idi. Bundan sonraki süreçte teknik direktörümüz ve onunla birlikte görev yapacak futbol sorumlusu arkadaşlarımız, transfer komitemiz ile birliktelik içerisinde, öncelikli olarak transfer sorununu halledeceklerdir. Bizi başarıya götürecek yolda o kadar çok şer güç var ki, biz içerideki sorunlarla uğraşmak istemiyoruz. Yönetim kurulumuz bir bütünlük içerisindedir. Teknik direktörümüz, yönetim kurulunda olan bütün arkadaşlarımızın oybirliğiyle aldığı kararla belirlenmiştir. Spor kamuoyunun bunu böyle bilmesini temenni ediyorum. Bundan sonraki kararlar da yönetim kurulunun oybirliğiyle alınacaktır. Yönetim kurulumuz sorunları her zaman kendi içerisinde tartışıyor. Alternatif tartışılır, durum değerlendirmesi yapılır ve oybirliğiyle karar alınır" dedi.   
Her Şeyimiz Şeffaf Olacak

Gürses, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Sezon 29 Ağustos 2009 tarihinde başlayacaktır. Kamp programları bu akşam yapılacak toplantıda belirlenecek. Ayrıca kombine kartları için bir karar verilecektir. Bilet fiyatlarını da tespit edeceğiz. Yönetim kurulu üyeleri kendi imkanları çerçevesinde Sakaryaspor Derneği'ne sağlayacağı finansman konusunda bir karar vereceğiz. Merak eden arkadaşlar ve Sakarya kamuoyu için bunu söylemek istiyorum, Sakaryaspor Derneği Başkanı olarak 400 ila 500 bin lira arası bir finansmanı kendi adıma sağlayacağım. Diğer arkadaşlarımızın sağlayacağı katkı yönetim kurulumuzun toplantısında gündeme gelecektir. Bütün bu belirlemeler, genel kurulda da ifade ettiğim gibi bizim internet sayfasında yer alacaktır. Her şeyimiz şeffaf olacaktır. Herkes Sakaryaspor'un ne kadar şeffaf olacağını görecektir. Yepyeni bir sayfa açtık. Sakaryaspor'un zaferlere imza atmaktan başka bir seçeneği yoktur. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yönetim kurulumuz dirayetle hedefine varacaktır. İlk hedefimiz, Bank Asya, asıl hedefimiz ise Süper Lig. 2011 yılında Sakaryaspor Süper Lig'deki yerini alacaktır. Bu konuda tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızın adına Sakaryaspor kamuoyuna söz veriyorum." 
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]