Sakaryaspor, sorunu aşacağı tarihi verdi

Kulüp Başkanı Aydın: "Şu an transfer çalışmalarına engel bir durum yok. 15 Ağustos\'a kadar bize vadedilen kaynak gelince Sakaryaspor, çok önemli bir sorunu aşmış olacak"

Spor Toto 3. Lig ekibi Sakaryaspor\'un Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, transfer çalışmalarının önünde bir engel bulunmadığını söyledi.

Aydın, kulüpte düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta eski alacaklı sporcularla ilgili sorunları çözdüklerini belirtti.

Teknik direktörü için görüşmelere başladıklarını anlatan Aydın, "Osman Özdemir\'le dün görüştük. Spor Toto 3.Lig\'i tanımadığını söyleyerek, teklifimizi kabul etmedi. Bu engeller ortadan kalkarsa, hemen çalışmalara başlayacağız. Görüştüğümüz iki teknik drektör daha var. 1-2 gün içerisinde netleşmiş olur" dedi.

Aydın, 20 Temmuz\'a kadar kamp çalışmalarına başlamayı planladıklarını vurgulayan Aydın, şöyle konuştu:

"Özellikle 5 milyon lira lafından sonra bu şehirde olan hava değişti. Başta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Ayşenur İslam ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu\'na çok teşekkür ediyorum. Hakikaten çok farklı bir hava oldu, ben bu kadar etkili olacağına ihtimal vermiyordum. Bizim hedefimiz, Sakaryaspor\'u en kısa sürede özlediğimiz yere getirmek. Sakaryaspor 3\'üncü ligin takımı değil. Taner Demirbaş\'ın durumunu halettikten sonra hemen diğer konulara el attık. Şu an transfer çalışmalarına engel bir durum yok. 15 Ağustos\'a kadar bize vadedilen kaynak gelince Sakaryaspor, çok önemli bir sorunu aşmış olacak."

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]