Sakaryaspor, Şeytanın Bacağını Sonunda Kırdı

Bank Asya 1. Ligi'nde deplasmanda Diyarbakırspor'u cezası nedeniyle Gaziantep'te oynanan maçta 1-0 mağlup eden Sakaryaspor'da 9 hafta sonra gelen galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Bülent Yılmaz, üzerlerindeki 9 puan uğursuzluğunu Diyarbakırspor galibiyetiyle attıklarını belirterek, "Gelecek için son derece önemli bir galibiyet aldık." dedi.

Yılmaz, CİHAN muhabirine yaptığı açıklamada, 9 hafta sonra gelen galibiyetin sevincini yaşadıklarını söyledi. Deplasmanda oyuncularının ortaya koyduğu mücadele ve oyunun çok anlamlı olduğunu vurgulayan Yılmaz, galibiyetle üzerlerindeki baskıyı attıklarını ifade etti. Uzun süredir 9 puanla ligin son sırasında bulunduklarını anlatan Yılmaz, galibiyetle 9 puan uğursuzluğunu üzerlerinden attıklarını açıkladı. Alınan galibiyetin ligde kalacakları anlamına gelmediğini dile getiren Yılmaz, yerlerini ve güçlerini bildiklerini belirtti.

Galibiyetin gelecek haftalar için kendilerine umut verdiğini anlatan Yılmaz, "Dünkü maçta futbolcularımız çok iyi direnç gösterdi. Mücadele edip iyi bir oyun ortaya koydular. Futbolcularımıza güveniyorum. Diyarbakırspor'un maç boyunca tek bir fırsat yakaladı. Onuda değerlendiremediler. Sahada üstün olan taraf bizdik. İnşallah bizi daha iyi günler bekliyor." dedi.

Takımı Gaziantep'te yanlız bırakmayan taraftarlarada teşekkür eden Yılmaz, taraftarların takıma inandığını sözlerine ekledi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]