Sakaryaspor otobüsüne polis engeli

Nazilli Belediyespor\'la yapacağı maç için Sakarya\'dan Aydın\'a gitmek için yola çıkan futbolcuları taşıyan otobüs, Denizli\'nin Çardak ilçesinde uygulama yapan polisler tarafından durduruldu. Araç muayenesi ve trafik sigortasını yaptırmadığı için trafikten men kararı bulunan otobüsün, işlemlerini yaptırması için bir hafta süre verildi.

Spor Toto 2\'nci Lig Kırmızı grupta Nazilli Belediyespor\'la yapacağı lig maçı için dün sabah saat 09.30\'da Aydın\'a gitmek için Sakaryaspor kafilesini taşıyan 54 ZV 054 plakalı otobüs yola çıktı. Otobüs, saat 18.00 sıralarında Denizli\'nin Çardak ilçesi girişinde uygulama yapan trafik polisleri tarafından durduruldu. Yapılan kontrolde 03 Ağustos 2011 tarihinde araç muayenesi biten, aynı zamanda trafik sigortası olmayan ve trafikten men kararı bulunan otobüsün bağlanmaması için yöneticiler ve kulüp başkanı arasında telefon trafiği yaşandı. Yaklaşık yarım saat bekletilen otobüsün araç muayenesi yapılması için yetkililere bir hafta süre verildi. Otobüs, kafileyi akşam saat 21.00 sıralarında Nazilli\'ye götürdü. Futbolcular istirahat etmek için konaklayacakları otele geçtiler.

"Necmettin Sert İcradan Değil Araç Muayenesinden Durduruldu"

Otel lobisinde açıklama yapan takım antrenörü Necmettin Sert, kulübün icra borçlarından dolayı otobüsün bağlandığı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Sert, Trafik uygulamasında otobüsün araç muayenesinin bitmiş olduğu tespit edildi. Yapılan görüşmeler neticesinde biz de cezasını ödeyerek yolumuza devam ettik. Yolda mahsur kalmamız söz konusu değil. İşlemler bitinceye kadar biz de polis arkadaşlarla sohbet ettik dedi.

"Zor Maç Olacak"

Nazilli Belediyespor\'un son haftalarda iyi bir çıkış yakaladığına değinen Sert, kadroda Cihan ve Gazanfer\'in kart cezalısı, Sedat\'ın da izinli olduğunu belirterek Biz takım olarak şanssız yenilgiler aldık, ama yarın ki maçta elimizden gelen en iyi mücadeleyi centilmence göstereceğiz. Nazilli Belediyespor da Play-Off ve şampiyonluk şansı olan bir takım en iyi oynayan kazansın diye konuştu.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]