Sakaryaspor mazisini yakalamak istiyor

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sakaryaspor\'un Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, şampiyonluğa aday takım oluşturduklarını belirterek, Sakaryalılara çok iyi bir sezon yaşatacaklarını söyledi.

Aydın, kulübün Rüstemler Tesisleri\'nde düzenlediği basın toplantısında birkaçı hariç alacaklı futbolcu dosyalarının kapatıldığını anlattı.

Bir yıldır sürdürdükleri çalışmaları sonuçlandırdıklarını belirten Aydın, "Kağıt üzerinde geçen yıldan beri sizlerle paylaştığımız çalışmayı bir noktaya getirmiştik. Şehri yönetenler, iş adamları parasal yönden destek oldu, Hakikaten tarih yazıldı, dosyalar kapandı ve transfer açıldı" ifadesini kullandı.

 Sakaryaspor\'un önünün açıldığına işaret eden Aydın, "Bundan sonra, biz dahil hiç kimsenin yanlış yapma lüksü yok. Bu şehir büyük bir fatura ödedi. İnşallah bundan sonra Sakaryaspor kötü yönetilmeyecek. Şehrin ileri gelenleri de buna fırsat vermemeli. Doğruları yapacağız, hiçbir zaman gaza gelmeyeceğiz, \'eleştiriliriz\' diye yanlış yapmayacağız" diye konuştu.

Aydın, geçen sezonun takım için dip nokta olduğunu kaydederek, "Sakaryaspor, o süreci atlattı. Biz de bu işi de becermenin gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra Sakaryaspor\'un önünde engel görmüyoruz. Şampiyonluğa aday takım yaptık. Takım ve transferlerden memnunum. Daha iyisi olmaz mı, her zaman daha iyisi olur ama biz takım olursak bu şehre çok iyi bir sezon yaşatacağız. Ona inanıyoruz, güveniyoruz. Bu sene olmazsa seneye olur ama ben bu takıma güveniyorum" şeklinde konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]