Sakaryaspor maçı canlı yayınlanacak

Ceza nedeniyle seyircisiz oynanacak Sakaryaspor-Van Büyükşehir Belediyespor maçı için taraftarlara canlı yayın müjdesi veren Başkan Toçoğlu, “19 Nisan Pazar günü saat 14.30’da oynanacak olan Sakaryaspor-Van Büyükşehir Belediyespor maçı için dev ekran kurulacak ve maçı taraftarlarımız hep birlikte izleyecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ceza nedeniyle seyircisiz oynanacak Sakaryaspor-Van Büyükşehir Belediyespor maçının belirlenecek bir alanda Kanal 54 televizyonu tarafından canlı yayınlanacağını açıkladı. Başkan Toçoğlu şu ifadeleri kullandı: “Değerli Sakaryaspor taraftarları, sizinle güzel bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum. Bildiğiniz gibi bu haftaki Sakaryaspor-Van Belediyespor müsabakası, ceza nedeniyle seyircisiz oynanacak. Büyükşehir Belediyesi olarak, Sakaryaspor yönetimiyle görüşerek bu maçın canlı yayınlanması kararını aldık.”

Sakaryaspor yönetimin ile gerçekleştirilen görüşmelerin ardından canlı yayın kararı alındığını belirten Başkan Toçoğlu, gerekli hazırlıkların yapıldığını ve karşılaşmanın dev ekranlardan izleneceğini duyurdu. Zeki Toçoğlu, “19 Nisan Pazar günü saat 14.30’da oynanacak olan Sakaryaspor - Van Büyükşehir Belediyespor maçı için dev ekran kurulacak ve maçı taraftarlarımız hep birlikte izleyecek” ifadelerini kullandı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]