Sakaryaspor, Ligin İkinci Yarısından Umutlu!

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Bülent Yılmaz, ligin ikinci yarısına yeni bir kadroyla yeni bir mücadelenin içine girdiklerini söyledi. Yılmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini belirtti.

Yılmaz, CİHAN muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasında yaptıkları transferlerle yeni bir takım oluşturduklarını ifade etti. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini anlatan Yılmaz, ikinci devreye yeni bir kadroyla yeni bir mücadele içinde girdiklerini kaydetti. İkinci yarıda şampiyonluğa oynayan bir takım gibi puan toplamak istediklerini dile getiren Yılmaz, ikinci yarıda hedeflerinin 30 puan toplamak olduğunu vurguladı.

Yarın akşam oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanıp ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini anlatan Yılmaz, "Yeni kadroyla taraftarımızın karşısına çıkacağız. Maçı kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Takımın motivasyonu çok iyi durumda. Taraftarlarımızında desteğiyle galip geleceğimize inanıyorum." dedi.

Öte yandan Sakaryaspor'un yarın akşamki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına, Atilla, Süleyman, Hasan Yiğit, Volkan, Görkem, Diakhate, Mustafa Sevgi, İlhan, Okan Koç, Özgürcan ve Mohamed Cisse'den oluşan kadroyla çıkması bekleniyor.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]