Sakaryaspor Kulübü Başkanından Önemli Açıklamalar

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Bülent Yılmaz, teknik direktörleri Hüseyin Kalpar ile anlaşamadıkları konular olduğunu belirterek, "Bunları önümüzdeki hafta gözden geçirip masaya yatırıp görüşeceğiz. Bir yol ayrımına gidilebilir." dedi.

Bank Asya 1. Ligi'nin üçüncü haftasında sahasında Adanaspor ile 0 - 0 berabere kalan Sakaryaspor'da moraller bozuk. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Yeşil - siyahlı takımda yönetim, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile yol ayrımında.

Adanaspor maçını değerlendiren Kulüp Başkanı Bülent Yılmaz, üç puanı çok istemelerine rağmen kazanamadıklarını söyledi. Sakaryaspor'un geçen haftalara oranla daha hazır bir görüntü çizdiğini kaydeden Yılmaz, "İki takımda oyuna sıfır puanla başladı ve kazanmak için mücadele etti. İki tarafta kazanacak pozisyonları yakaladı ve birer penaltı pozisyonuda buldu. Ama olmadı, ne onlar gülebildi ne biz gülebildik. Biz üç puanı çok istiyorduk, ama olmadı. Artık bundan sonraki maçlara bakacağız. Daha hazır bir takım görüntüsü çizdik. Haftalar geçtikçe düzeliyor. Daha iyi olacak." dedi.

Teknik direktör Kalpar ile yol ayrımında olduklarını ifade eden Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü; "Teknik direktörle anlaşamadığımız bazı konular var. Bunları önümüzdeki hafta gözden geçirip masaya yatırılıp görüşülecek. Belki bir yol ayrımına dahi gidilebilir. Takımın alacağı sonuç bunda önemli rol oynayacak. Takımda ufak tefek değişikliklere gideceğiz. Kadroda şişkinlik var. Kadro şişkinliğini normal kadro düzeyine indireceğiz. Sakatlarla birlikte kadromuz 35-36 kişilik Bunu 24'e indireceğiz."
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]