Sakaryaspor için bir kez daha buluşacaklar

Spor Toto 3. Lig\'i grubunda 15\'inci tamamlayan Sakaryaspor\'un kulüp başkanı Selahattin Aydın, kulübün dip noktada olduğunu, sahip çıkılması halinde takımın yükseleceğini belirterek, aksi halde gelecek sezon küme düşeceğini söyledi.

Aydın, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, sezon başında kendilerine iki hedef koyduklarını, ligde kalarak ilkini gerçekleştirdiklerini anlattı.

Futbolcuların yüzde 90\'ıyla anlaşıldı


Sezon başında eski futbolcuların alacaklarıyla ilgili çalışmalarını hatırlatan Aydın, "Cuma günü itibarıyla parasal anlamda yüzde 90\'ıyla anlaşmaya vardık. Evrakı elimize geçmeyen 12 futbolcu var. Bu 12 arkadaştan 9\'unun sözü kesildi, problem yok. Geriye kalan 3 kişiden birine iletişim probleminden dolayı ulaşamadık. Diğer iki futbolcu da rakamlar küçük olduğu için yanaşmıyor" diye konuştu.

Kulübe sahip çıkılması halinde önlerinin açılacağına dikkati çeken Aydın, zor bir dönemden geçtiklerini dile getirdi.

"Sakaryaspor için dip noktadayız, şehir sahip çıkarsa yükselme dönemi başlayacak, sahip çıkmazsa bu sezon küme düşmediyse önümüzdeki sezon düşer" diyen Aydın, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu işin şakası yok. Eski futbolcuların alacaklarının bir kısmını kentin sahip çıkması halinde Mayıs sonunda, bir kısmını da Haziran sonunda ödemeyi planlıyoruz. Sakaryaspor, en kısa sürede hak ettiği yere gelecektir. 22 Mayıs Perşembe günü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Ayşenur İslam\'la bakanlıkta toplantı yapacağız."
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]