Sakaryaspor, Futbol Federasyonu'nu Göreve Çağırdı

Bank Asya 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Sakaryaspor, Futbol Federasyonu'ndan ligin son maçlarının dikkatli bir şekilde takip edilmesini istedi. 

Sakaryaspor Genel Sekreteri Hasan Hüseyin Aktürk yaptığı açıklamada, ligin son iki haftasına girilirken, Sakaryasporla birlikte, 12. sırada bulunan Kayseri Erciyesspor dahil, 7 takımın ligden düşme tehlikesinin devam ettiğini belirterek, "Bu itibarla, ligin son iki haftasında, özellikle bu takımların oynayacağı müsabakaların Futbol Federasyonu'nun, Hakem, Temsilci, Gözlemci, Hukuk Kurulları ile  bir bütün olarak çok dikkatlice takip edilmesi gerektiğini düşünüyor ve Federasyonumuzu göreve çağırıyoruz. Ligin 29. haftasında, Rizespor'un, Sakaryaspor'u 1-0 yendikten sonra önce Kayseri Erciyesspor'a 2-0, sonrasında da geçen haftada kendi sahasında, yine küme düşme bölgesinde olan Kartalspor'a 3-0 yenilmesi ile başta Rizespor kamuoyunda ve tüm Spor kamuoyunda, malum soru işaretleri oluşmuş durumdadır. Hiçbir Kulübü haksız biçimde suçluyor değiliz. Sakaryaspor ligde kalma yolundaki onurlu mücadelesini son maçının, son saniyesine kadar, yalnızca sahada yapacaktır. Ancak, tüm takımların da bu düşüncede, maçlarını tamamlamasını istemek, federasyonumuzdan da azami özen ve dikkat beklemek en tabi hakkımızdır" dedi. 

Aktürk, bu hafta oynanacak olan Giresunspor- Çaykur Rizespor karşılaşmasınında yayın kapsamına alınması gerektiğini belirterek, "Yayıncı kuruluşun, 33. haftada yalnızca Sakaryaspor-Samsunspor ve Güngören Belediyespor- Orduspor maçlarını dönüşümlü olarak naklen yayınlayacağı yolunda kesin olmayan bir bilgiye ulaştık. Bu programa, mutlak biçimde Giresunspor- Çaykur Rizespor müsabakasının da eklenmesi gerekir. Bunun için Futbol Federasyonu'na açık çağrıda bulunuyoruz" diye konuştu.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]