Sakaryaspor, Denediği 6 Futbolcuyu Gönderdi

Sakaryaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Sakaryaspor'u üst sıralara taşımak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.  

Rüstemler Tesisleri'nde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor'da antrenman sonunda futbolculara 3 gün yeni yıl izni verildi. Yeşil-siyahlılar 2 Ocak tarihinde Rüstemler Tesisleri'nde toplandıktan sonra 3 Ocak tarihinde Antalya'ya hareket edecek. Antalya Belek Papillion Otel'de kampa girecek olan Sakaryaspor, 4 Ocak'ta Bucaspor ile 6 Ocak'ta Kasımpaşaspor ile 8 Ocak'ta da Giresunspor ile hazırlık maçı oynayacak. 

Bu arada Sakaryaspor'un bir süreden beri denediği Sidy Faal, Akaba Renaud, Orlin Orlinov, gurbetçi futbolcular Bilal, Ahmet ve Deniz'e teşekkür edildi. Teknik Direktör Engin İpekoğlu'nun raporuna göre genç kaleci Emrah ile Beşiktaş takımdan transfer edilen Ethem Yılmaz Antalya kampına götürülecek. 

Transfer döneminde takıma katkı sağlayacak oyuncuları transfer etmek istediklerini belirten ipekoğlu, "Zor şartlar altında çalışmamıza rağmen, bazı teknik adamlar oyuncularımızın aklını çelmeye çalışıyorlar, Sakaryaspor'a destek olacaklarına, köstek oluyorlar, bu durum bizi son derece üzüyor. Sakaryaspor'u üst sıralara taşımak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

İpekoğlu, Sakaryaspor camiasının yeni yılını da kutladı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]