Sakaryaspor-Bursa Nilüferspor maçı öncesi olay çıktı!

Maç izlemek üzere Bursa\'ya giden bir grup Sakaryaspor taraftarları ile mola verdikleri yerde yaşayan mahalleli grup arasında kavga çıktı. Mahalleli ve taraftarlar arasında tuvalet ihtiyacını giderme yüzünden çıkan kavgada 5 kişi yaralanırken, 22 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Nilüferspor-Sakaryaspor maçını izlemek için minibüsle Bursa\'ya gelen taraftarlar, çevre yolunda minibüsle durdu. Bu sırada merkez Osmangazi ilçesi Mutlular Mahallesi sakinleri,  Sakaryaspor taraftarlarına tepki gösterdi.

Çıkan kavgada Mutlular Mahallesi sakinlerinden Mehmet B. karnından ve koltuk altından bıçakla ağır yaralandı. 42 yaşındaki Mehmet B.\'nin bıçaklandığını gören mahalle sakinleri ise Sakaryaspor taraftarlarına ve araçlarına saldırdı.

Olay büyüyünce, Çevik Kuvvet\'ten destek istendi

Olayda yeşil siyahlı taraftarların araçlarının camları kırıldı, çok sayıda kişi de darp edildi. Sakaryaspor taraftarları, polis tarafından güçlükle zapt edildi.

İstanbul-İzmir yakın çevre yolu yaşanan olaylar sebebiyle bir süre trafiğe kapatılırken, gözaltına alınan 22 Sakaryaspor taraftarı Asayiş Ekipler Amirliği\'ne götürüldü. Darp edilen 4 kişi ise 112 ambulansıyla Bursa Devlet Hastanesi\'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, bıçaklanan Mutlular Mahallesi sakininin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]