Sakaryaspor Ailesi Yemekte Buluştu

Sakaryaspor Yüksek Divan Kurulu, önceki akşam Özkum Tesisleri’nde birlik beraberlik yemeği düzenledi. Yemeğe katılım yüksek oldu.

20 Yıl Sonra İlk Kez

Sakaryaspor’da 20 yıl sonra yeniden faaliyete geçen Yüksek Divan Kurulu önceki akşam Özkum Tesisleri’nde birlik beraberlik yemeği verdi. Yemekte konuşma yapan Divan Kurulu Başkanı Sabri Küçük, “Yüksek Divan Kurulu adına davetimize icabet ettiğiniz için başta Valimiz olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum. Sakaryaspor’un eski ve yeni dönemlerini bir araya getirerek kaynaşmayı üst seviyeye çıkarmayı istiyoruz “ şeklinde konuştu.

“Her Zaman Emrinizdeyiz”

Yüksek Divan Kurulu’nun verdiği yemekte bir konuşma yapan Vali Hüseyin Atak, vilayet olarak her zaman Sakaryaspor’a desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Atak, “Sakaryaspor şehrimizin takımıdır. Her Sakaryalı vatandaş gibi vilayet olarak bizde sonuna kadar desteğimizi sürdüreceğiz. Biz, Sakarya halkı ve Sakaryaspor’un her zaman emrinde olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Bize Güvenin

Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Yağcıoğlu, yaptığı konuşmada kendisine ve futbolcularına herkesin güvenmesini istedi. Yağcıoğlu, “Biz aldığımız görevin bilincindeyiz. Futbolcularıma güveniyorum onlar bize bu başarıyı yaşatacaktır” dedi. Kaptan Taner Demirbaş ise sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirtti. Demirbaş, “Taraftarımız ve herkes bize güvensin. Bizde onların güvenini boşa çıkarmayacağız “dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]